AKTUELNO

Još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića, "Amidži šou" očekuje vas i ovog utorka od 22 časa na TV Pink.

Kako je još malo ostalo do kraja druge sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga", ovaj utorak rezervisan je za zadrugarski spektakl.

U prvom delu emisije, Ognjen će ugostiti Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, koji su pred kamerama najgledanijeg rijalitija započeli ljubavnu vezu, ali je i okončali. Milana i Zola imali su veoma turbulentan odnos, čak su napustili rijaliti i neko vreme zajedno živeli u Nišu. Međutim, po povratku u "Zadrugu", njihova veza trpela je veliki pritisak, da bi na kraju definitivno i raskinuli. Od tog trenutka, Miljana i Zola vode rat, u kom jedno o drugom iznose informacije do tada nepoznate javnosti.

Ko kome duguje i koliko para, kod koga su se zadužili i da li ima šanse da obnove vezu, saznaćete ovog utorka u emisiji "Amidži šou".

Foto: TvPink Printscreen

U drugom delu emisije, kod Ognjena stižu dvostruki pobednici poslednje "Zadrugovizije" - Zorica Marković, Jovana Tomić Matora, Aleksa Savić i Savo Perović.

Ova četvorka pevala je pesmu "Ludi letnji ples" koju su na Beoviziji 2006. godine izveli "Flamingosi" i Luis. Aleksa i Savo su briljirali kao Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj, Matora je do suza nasmejala sve u studiju svojim plesom, Zorica je izazvala ovacije svojom imitacijom Luisa, dok se Lazar Jeremić, iako je povredio nogu, pojavio na sceni i dao sve od sebe da učestvuje u nastupu.

Kako su pripremali nastup, kakvi su međuljudski odnosi pred veliko finale "Zadruge", saznaćete već sutra.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ognjen je za zadrugare pripremio i brojne igrice i izazove, zato ne propustite "Amidži šou" u utorak 28. maja od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Amidži Šou

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#najava

'