AKTUELNO

Iskreno progovorila o svemu.

Velika pompa se napravila kada je Jelica Dabović, sestra popularne košarkašice Milice Dabović, rešila da otvori dušu i progovori o nasilju koje je trpela od strane svog oca o čemu više možete pročitati OVDE.

Nakon njene ispovesti, oglasila se i Milica, koja je na Instagramu objavila porodičnu fotografiju uz poduži komentar.

Ne osuđujem, ja razumem. Svako od nas teži ka tome da bude iskren i slobodan. Kada smo iskreni i slobidni, tada smo nepobedivi, osposobljeni da volimo i budemo ono što uistinu jesmo. U suprotnom, osoba se oseća kao da je zarobljena. Potreba da se oslobodi se izražava na različite načine, jedan od njih je da modeluje sopstvenu istinu, izbegne vlastitu odgovornost. Deca su sa šesnaest godina već odgovorna. Mnoge devojke sa šesnaest godina postaju majke i počinju da odgajaju decu, sa dvadeset već prave kuće i stvaraju porodice. Jasno je da uvek možemo, da ima načina da sebe zaštitimo i negujemo. Zahvalna sam Bogu na tome što imam Stefana i potrudiću se da moj sin bude ponosan na mene i moju porodicu, da razume i bude ostvaren. Ljudske slabosti su produkt nekada ljudskog zla, nekada neznanja. Do čega je neka je. Biti fer najveća je pobeda svakog zla. Vreme je najbolji putokaz ako je vodilja kroz život dobra namera. Moja porodica - moje sve. Volim! - napisala je Milica.

U komentarima ispod objave, Milica je jednom svom pratiocu objasnila da je njena sestra izabrala svoj put, te da joj ona želi sreću.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#Milica Dabović

'