AKTUELNO

Bliži se veliko finale treće sezone "Pinkovih zvezda - All Talents".

Nova polufinalna emisija "Pinkovih zvezda - All Talents" očekuje vas i ove nedelje od 22:15 časova na TV Pink i devet kandidata koji će dati sve od sebe da impresioniraju petočlani žiri i obezbede prolazak u veliko finale. Sve smo bliži trenutku kada će neko osvojiti glavnu nagradu od 3.000.000 dinara, a žiri je odabrao 37 polufinalista, koji će se boriti za finale.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

U ovonedeljnoj emisiji gledaćete fantastične instrumentaliste: violinistu Jocu Vasića i umetnike na gitarama Jovanu Milanov i Milana Balinovića. Svojim plesom očaraće vas solistkinja Elena Čaparević, kao i grupa "TNT Force Black Squad", dok će umeće u brejkdensu pokazati Anđelko Pavlović i Matija Jamina. Magijom i iluzijama u polufinalnoj emisiji predstaviće se Emir Samardžić, a glumom Luna Savana Alimpić.

U finalu ima mesta samo za šest učesnika, što će žiriju dodatno otežati odluku, ali će biti i dodatni motiv takmičarima da budu još bolji.

Očekujem da takmičari daju sve od sebe, da nadmaše prvi nastup. Biću realna, jer je ovo ipak takmičenje. Drago mi je što sada dajemo ocene i do samog kraja ne znamo ko će proći. Želim im svu sreću - rekla je Kija Kockar pred polufinalnu emisiju.

Foto: TvPink Printscreen

Polufinalne emisije donose i nova pravila - svaki član žirija ima pravo da šest puta pritisne taster ispred sebe i nekom nastupu da zvezdicu. Onaj nastup koji dobije zvezdice od svih pet članova žirija, prolazi direktno u finale. Sa druge strane, svim takmičarima, žiri će dodeljivati ocene, koje će se na kraju sabrati, te će oni sa najvišim ocenama proći u finalnu emisiju. Tako je u poslednjoj emisiji Sanja D. Mikić, koja se predstavila recitovanjem, zahvaljujući tasterima žirija direktno prošla u finale.

Ko je briljirao na sceni i dobio svih pet zvezdica, ko je za korak bliže nagradi od 3.000.000 dinara, a zbog koga je došlo do nesuglasica među žirijem, saznaćete u drugoj polufinalnoj emisiji "Pinkovih zvezda - All Talents" u nedelju 2. juna od 22:15 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Kija Kockar

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezde - All Talents

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

'