AKTUELNO

Folkerka, kao i uvek, bez dlake na jeziku!

Pevačica Mira Škorić godinama je deo estradne scene, a uprkos novim muzičkim trendovima uvek je ostala dosledna svom stilu, koji se trudi da plasira na jedan nenametnjiv način. Protiv novih izvođača nema ništa, ali ističe da trenutno vlada katastrofa na muzičkoj sceni i da bi svi da pevaju.

Trudim se da to ispromovišem na jedan običan način, da ne izlazim iz frižidera ljudima, da ne smetam i ne dosađujem. Sada je plejada pevača i katastrofe na estradi i svi pevaju, ja sam neko ko dozira svoje pojavljivanje - kaže Mira i dodaje šta misli o novim izvođačima i vrsti muzike na našim prostorima:

Foto: Pink.rs/Mladen S.

Nemam ništa protiv, ali to ne može nikad da se zapeva uz tamburaše. Nemam ništa protiv da se prate trendovi, ja nisam neko ko prati trendove, trudim se da snimam kvalitetne pesme - ističe Škorićeva.

Mirina naslednica, Milica koju je dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti, a folkerka ističe da nju medijska pažnja ne zanima i da je posvećena fakultetu, koji bi uskoro trebala i da završi.

Ona je peta godina fakulteta, ona to gura i ja sam jako ponosna. To mi je najveći životni uspeh u životu. Neko je ko zaista ne voli medije, ali me podržava u svemu - objašnjava pevačica.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

Škorićeva je u više navrata isticala da je emotivno ispunjena, ali da o svom partneru ne želi da govori javno. Sa nama je podelila i šta je to potrebno da bi je muškarac osvojio.

Šta znači papir? Ne znači ništa. Nekako kada je čovek ispunjen na svim poljima, to je potpuno dovoljno. Potrebno je da muškarac bude duhovit, da bude malo jača ličnost od mene, neko ko će reći "Stop, sad će biti ovako, ne možeš više da budeš glavna" - ističe Mira, muške osobine na koje pada.

PROČITAJTE JOŠ: I NJOJ SU DALI NEOBIČNO IME: Prva ćerka Anje Stojković zove se Indija Rouz, a evo kako će se zvati njena druga naslednica! (FOTO)

Autor: M.Stanković

#Mira Škorić

'