AKTUELNO

Ovim je izazvala lavinu komentara.

Pevačica Anabela Atijas, majka učesnice najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga 2'' Lune Đogani, sinoć je nastupala na jednom privatnom slavlju u Skoplju, a stihove jedne pesme te noći pevala je upravo za svoju ćerku!

PROČITAJTE JOŠ: Stavila sam na stranu neke stvari kojima sam ranije davala značaj: Jelena Kostov progovorila o PRIORITETIMA U SVOM ŽIVOTU!

Foto: E-stock

Naime, Anabela je otpevala pesmu Seke Aleksić ''Ne idu nevini sa krivima'', a kako je istakla na svom profilu na Instagramu, dok ju je pevala sve vreme joj je pred očima bila upravo Luna kojoj je uputila poruku koja će rasplakati mnoge majke.

- Predivno veče u kom su predivni ljudi slavili. Ja sam bila kao ranjena zver i dok sam pevala ovu pesmu samo mi je jedno milo lice bilo ispred očiju. Rodila sam je sama, pričale smo tu noć dušama i dan danas to radimo. Razumemo se. Nisi sama srodna dušo moja, ima nas mnogo koji te osećamo. Sve će ovo proći, jer "Ne idu nevini sa krivima" - napisala je Anabela u opisu snimka na društvenoj mreži Instagram.

Autor: Pink.rs

#Kija Kockar

'