AKTUELNO

Bila sam vredna, to je tačno, imala sam zaista dobre ocene, ali ne mogu da kažem da sam bila od one dece koja su bila jako mirna, rekla je Mihajlovićeva.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infastrukture Srbije i potpredsednica Vlade Zorana Mihaljović je gostujući u emisiji "Ja to tako" govorila o svojoj karijeri, poslovnim uspesima, ali i privatnom životu. Ona se prisetlila svog detinjstva i priznala da nije bila baš mirna kao mala.

Ja sam bila vredna, to je tačno, imala sam zaista dobre ocene, ali ne mogu da kažem da sam bila od one dece koja su bila jako mirna. Ja sam bila nemirno jedno stvorenje. U osnovnoj školi sam, ne mogu da kažem imala problema sa ponašanjem, ali sam bila nemirna. Imala sam situacije kada nisam bila taj đak koji samo sedi, uči i buba, ali za mene škola nije predstavljala veliki problem - rekla je Zorana Mihajlović.

Foto: YouTube screenshot

Mihajlovićeva je bila đak generacije i u osnovnoj i u srednjoj školi, a kako je ekonomiju zavolela, njoj srednja škola i učenje nije predstavljalo problem.

Autor: J. V.

#Ivana Baltić Aleksić

#Ja to tako

#Ministarstvo građevinarstva | saobraćaja i infrastrukture

#Političar

#Zorana Mihajlović

'