AKTUELNO

Nakon tri godine medijske pauze, regionalna zvezda Ana Nikolić, pojaviće se prvi put u jednoj televizijskoj emisiji i to u "Premijera - Vikend specijalu" ove nedelje od 14 časova na TV Pink.

Ognjen Nestorović razgovarao je sa Anom o raznim temama i svemu onom što je interesovalo javnost, a o čemu pevačica nije želela da priča prethodne tri godine. Ana je na početku intervjua sa Ognjenom otkrila da se oseća kao na početku karijere i da ima tremu pred kamerama, ali se ubrzo opustila.

Ana će ove nedelje u "Premijera - Vikend specijalu" govoriti o trudnoći i zbog čega smatra da joj je dogodila u pravom trenutku, kakva je kao mama i koliko ju je majčinstvo promenilo.

Foto: Promo.

- Moj život se deli na pre i posle Tare - rekla je između ostalog Ana.

Tokom razgovora sa Ognjen, Ana se dotakla i teškog perioda kroz koji je prošla kada je odlučila da se razvede od Stefana Đurića Raste. Iako je to bio brak iz velike ljubavi, Ana je morala da donese odluku koja je, kako kaže, bila najteža, ali najbolja u tom trenutku.

- Prošla sam kroz veoma ružan i težak period, to znaju sve žene koje su prošle kroz razvod. Pa makara taj brak bio iz interesa, a moj je bio iz ljubavi. Ja sam veoma teško to podnela, ali imam dete, shvatila sam da nemam baš mnogo luksuza da budem u ne znam kakvoj depresiji. Razvod je izuzetno teška stvar, ali sve se preživi. Uvek je bolje staviti tačku na nešto što nije funkcionalno, nego nastavljati agoniju. Mislim da je to bio najbolji potez u tom trenutku. Težak, ali najbolji - bila je potpuno iskrena Ana.

Foto: Promo.

U kakvim je danas odnosima sa Rastom, kakva je to nova Ana posle tog teškog perioda, ali i kakav je novi album i kada obožavaoci mogu da ga očekuju, Ana Nikolić otkriva u "Premijera - Vikend specijalu" u nedelju 9. juna od 14 časova na TV Pink!

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Stefan Đurić Rasta

'