AKTUELNO

Evo ko će se predstaviti u prvoj polufinalnoj emisiji "Pinkovih zvezdica - All Stars"!

Posle osam meseci velike borbe, sjajnih takmičara i spektakularnih nastupa, najpopularnije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" ulazi u samu završnicu, a prvo polufinalno veče očekuje vas večeras od 22 časa na TV Pink.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Petočlani žiri - Milan Stanković, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Kristina Kija Kockar - nije imao nimalo lak zadatak, s obzirom na to da su se takmičile najbolje zvezdice iz prethodne četiri sezone. Ipak, žiri je od ukupno 36 takmičara koji su učestvovali, izabrao 15 polufinalista, a sada konačnu odluku donosite vi!

Ovog petka spremite dlanove, ali i glasove jer se u velikom finalu bore Darija Vračević, Teodora Marković, David Marković, Valentina Mec, Bojana Radovanović , Sergej Pajić i Antonija Gigovska!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-stock, Pink.rs

Svako od njih sedmoro je imao briljantne trenutke i spektakularne nastupe koji su žiri, ali i publiku ostavili bez daha tokom ovih osam meseci. Ipak pobednik može biti samo jedan, a ko će iz prve polufinalne emisije proći u samu završnicu takmičenja, odlučujete samo vi!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-stock, Pink.rs

U prvoj polufinalnoj emisiji uživaćete u spektakularnim nastupima prve grupe polufinalista, a ovog petka moći ćete da glasate samo za one takmičare koji se budu predstavili u prvom polufinalu, a glasanje počinje kada Marijana da znak. Pored nje, sa zvezdicama će se večeras družiti i popularni voditelj TV Pink Ognjen Nestorović.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-stock, Pink.rs

U drugoj polufinalnoj emisiji sledećeg petka nastupiće preostalih osmoro polufinalista: Nika Purić, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Žarko Pribaković, Teodora –Tara Stojanović, Uroš Stanković, David Radosavljević i Mateja Vukašinović.

Spremite se za spektakl i ne propustite prvu polufinalnu emisiju "Pinkovih zvezdica - All Stars" večeras uživo od 22 časa samo na TV Pink!

Pink.rs

#Antonia Gigovska

#Bojana Radovanović

#Darija Vračević

#David Marković

#Ivana Dimkovski

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Valentina Mec

'