AKTUELNO

Imao je i moj otac svojevremeno situacije u kojima je pevao u teškim trenucima, ali uvek je to profesionalno rešavao - rekla je Ilda.

Pevačica Ilda Šaulić progovorila je o svom prvom nastupu posle smrti oca Šabana. Pevačici je teško palo da izađe pred publiku, a pred sam ulazak na binu desilo se nešto neočekivano.

PROČITAJTE JOŠ: SVI ĆE ZNATI KAD SE BUDEM RAZVODILA: Kaja progovorila o krahu ljubavi sa Džuniorom Džekom, a evo da li je njihov BRAK U KRIZI!

Foto: e-stock/Mirko Rodić

- Tamo su ljudi koji su me najavili zamolili da svi prisutni minutom ćutanja odaju počast mom ocu, što je za mene bilo potresno i dirljivo. Na mom mestu, mnogi bi izašli iz sale, ali nekako sam smogla snage da im se zahvalim i uradim ono zbog čega sam došla. Imao je i moj otac svojevremeno situacije u kojima je pevao u teškim trenucima, ali uvek je to profesionalno rešavao - rekla je Ilda i dodala:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Samo se jednom desilo da su pustili pesmu na radiju i tada sam uzela taj trenutak samo za sebe i doživela ga veoma emotivno. Slušaću njegove pesme ubuduće, ali sa nekom drugačijom notom.

Autor: Pink.rs

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić

'