AKTUELNO

Uživa u novoj romansi!

Hrvatsko pop diva Jelena Rozga je pre izvesnog vremena raskinula ljubavnu romansu sa violončelistom Stjepanom Hauserom, a iako o svom ljubavnom životu veoma retko govori u javnosti, za medije je priznala da bi volela da pronađe čoveka sa kojim bi provela ostatak života.

Foto: Prinstcreen YouTube/Jelena Rozga

Sada se šuška da je Rozga uplovila u vezu sa tridesetogodišnjim Srbinom sa kojim je zaboravila na loše ljubavno iskustvo sa Hauserom.

Jelena je posle raskida sa Stjepanom jako patila i nije mogla ni da zamisli da će joj se tako brzo desiti nova ljubav, uz koju će potpuno zaboraviti na loše iskustvo. Novog dečka upoznala je preko zajedničkih prijatelja na jednom beogradskom događaju malo posle burnog raskida, dopali su se jedno drugom od prvog trenutka i bilo je jasno da će kad-tad završiti zajedno - kaže izvor blizak pevačici.

Foto: Prinstcreen YouTube/Jelena Rozga

Sagovornik je takođe dodao da je posle višenedeljnog dopisivanja sa prijateljima i njihovog ubeđivanja da treba da krene dalje, Rozga pristala da izađe na večeru sa deset godina mlađim dečkom.

Budući da su oboje karijeristi i da ne žive u istim državama, nekoliko prvih meseci veze ređe su se viđali, ali kad god se ukazala prilika, trčali su jedno drugom. On je godinama živeo i radio u više evropskih gradova i tek skoro se vratio u Srbiju. Jelena je išla kod njega, on je dolazio u Hrvatsku i nekako su uspeli da opstanu. Desetogodišnja razlika u godinama im ne pravi nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Posle Stjepana, koji je prema njoj bio jako loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost - priča izvor i dodaje:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Jelena ne želi da izgubi privatnost i sreću koju pored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cenu ne otkriva da je sa njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vreme neće biti spremna da javno istupi i kaže da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajednički život i pitanje je dana kada će morati da obelodane vezu. Do tada nek se vole i uživaju. Zadovoljstvo ju je gledati tako srećnu i nasmejanu - završava sagovornik.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE JOŠ: KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE! Marina Visković izašla sa dečkom u provod, pa otkrila zašto se on nikad ne pojavljuje u javnosti! (FOTO)

Pink.rs

#Jelena Rozga

'