AKTUELNO

Ne propustite prvo polufinale večeras od 22 časa samo na televiziji Pink!

Osam meseci borbe i 36 takmičara koji su spektakularnim nastupima osvojili region, obeležili su jubilarnu petu sezonu "Pinkovih zvezdica - All Stars". Sezona u kojoj su se takmičile najbolje zvezdice iz prethodnih sezona ulazi u samu završnicu, a večeras vas od 22 časa očekuje prvo polufinale.

Petočlani žiri - Milan Stanković, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Kristina Kija Kockar - nije imao nimalo lak zadatak, ali je odabrao 15 najboljih polufinalista. Ipak, konačnu odluku od večeras preuzimate vi, draga publiko, te ćete svojim glasovima odabrati pobednika "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović, Pink.rs

I dok promena u žiriju večeras neće biti, došlo je do izmena kada je reč o voditeljima. Naime, pored Marijane Mićić, koja je kroz svih pet sezona bila podrška zvezdicama na sceni, iz bekstejdža će večeras izveštavati i poznato lice TV Pink - Ognjen Nestorović! On će dati sve od sebe da naše polufinaliste, kroz razgovor i šalu, opusti pred izlazak na scenu, kako ne bi imali tremu i kako bi se pred žirijem i publikom pokazali u najboljem svetlu.

Odmah sam prihvatio poziv da radim večeras iz bekstejdža i veoma sam uzbuđen. U prve dve sezone sam putovao sa zvezdicama u Diznilend, a prethodne tri sezone sam zadužen za promo video za svaku emisiju. Obožavam ovo takmičenje jer je akcenat na mladim talentima i fenomenalnoj muzici. Moram da priznam da imam i tremu - rekao je Ognjen.

Foto: Instagram

U večerašnjoj emisiji se za prolazak u veliko finale bore Darija Vračević, Teodora Marković, David Marković, Valentina Mec, Bojana Radovanović , Sergej Pajić i Antonija Gigovska!

Svako od njih sedmoro je imao briljantne trenutke i spektakularne nastupe koji su žiri, ali i publiku ostavili bez daha tokom ovih osam meseci. Ipak pobednik može biti samo jedan, a ko će iz prve polufinalne emisije proći u samu završnicu takmičenja, odlučujete samo vi!

Glasanje počinje večeras, kada Marijana da znak, a možete glasati samo za one takmičare koji se budu predstavili u prvom polufinalu.

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Spremite se za spektakl i ne propustite prvu polufinalnu emisiju "Pinkovih zvezdica - All Stars" večeras uživo od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Marijana Mićić

#Ognjen Nestorović

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Polufinale

#najava

'