AKTUELNO

Dala joj savet sa kojim se složila i pevačica.

Druga po redu u večerašnjoj prvoj polufinalnoj emisiji "Pinkovih zvezdica - All stars" predstavia se Teodora Marković. Ona je otpevala pesmu "Svoja i tvoja" koju u originalu izvodi naša jedina evrovizijska pobednica Marija Šerifović.

Foto: Pink.rs

Teodora je i ovoga puta uspela da očara sve, te je zasijala punim sjajem, a sve njene sposobnosti su uz ovu pesmu uspele da izađu na videlo. Ona j na sceni imala i pomoć u vidu pesača, koji su upotpunili ovaj spektakl.

Foto: TvPink Printscreen

Iako večeras nemaju priliku da ocenjuju takmičare, stručni petočlani žiri ipak posle svakog nastupa da svoj komentar, a tako je bilo i ovoga puta.

Zadovoljstvo i čast je moja što je baš moja pesma bila ta koja je najslušanija. Ja mislim da si ti mnogo napredovala, jako si lepo prihvatala kritiku. Lepu si pesmu izabrala, mislim da bi Marija bila oduševljena. Srećno u tvojoj profesionalnoj karijeri u budućnosti - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si u ovoj numeri stvarno pokazala kako se izgovaraju reči, lepo izgovoraš sve, dikcija ti je savršena, verovatno ideš i na časove, scena je tvoja. Po mojoj proceni ti si za dve, tri godine već oformljen pevač. Kao i uvek ja stvarno želim da pomognem mladim umetnicima, ako ikad odlučiš da ti ja trebam u karijeri ja ću biti tu - naveo je Damir Handanović.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je to bilo sve dobro, svidelo mi se kako izgovaraš reči, ali moraš da stišaš te prelaske kada uzimaš vazduh - rekla je Lucija, ćerka Leontine Vukomanović, koja večeras zajedno sa njom komentariše takmičare.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Teodoru Marković, njen redni broj za glasanje je 3, a za nju možete glasati tako što ćete pratiti uputstvo za glasanje u nastavku!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao Teodorin nastup možete pogledati u narednom snimku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Marković

'