AKTUELNO

Pokazala svoje vokalne sposobnosti!

Četvrta po redu u prvoj polufinalnoj večeri "Pinkovih zvezdice - All stars" predstavila se Valentina Mec pesmom Marije Šerifović "Nije ljubav to".

Foto: Pink.rs

Valentina je, kao i svi ostali takmičari, imala mnogo blistavih i briljantnih momenata tokom ove sezone, a i večeras je uspela da opravda svoje mesto u polufinalu, što je prepoznao i žiri, ali i verna publika. Ona je pokazala svoju nežniju stranu, pa se na sceni pojavila u prekrasnoj haljini. Na sceni je dominirala, a društvo su joj pravili i plesači, koji su doprineli da sve izgleda svetski.

Foto: TvPink Printscreen

Iako večeras nemaju pravo da glasaju i da biraju svoje favorite, petočlani žiri ipak može da da svoj komentar na nastup, što je uradio i nakon Valentininog predstavljanja.

Ti već možeš da uđeš u diskografiju, ti si ozbiljan izvođač. Prijatno sam se iznenadio, mislio sam da će biti malo lošije, ali ti imaš i glas i stas. Nemamo nijednu Valentinu na estradnom nebu, želim ti sve najbolje, mislim da si ti definitivno za finale - rekao je Damir Handanović.

Foto: TvPink Printscreen

Živimo na Balkanu gde smo naučeni da lepota i talenat ne idu zajedno, a to je nepravda prema lepim ženama. Ti si kroz celu ovu sezonu bila toliko suverena, imala si fantastičnih momenata, uvek si izgledala besprekorno, nepravedno je prema tvom talentu što stalno komentarišemo tvoju lepotu - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Bez obzira što tvoja lepota zaslepljuje, tvoj glas se večeras daleko čuo - rekla je kratko Nataša Bekvalac, koja je tokom Valentininog nastupa bila na ivici suza, ali je ipak uspela da suzdrži emocije.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Valentinu Mec, njen redni broj za glasanje je 7, a za nju možete glasati tako što ćete pratiti uputstvo za glasanje u nastavku!

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Kako je izgledao kompletan Valentinin nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Valentina Mec

'