AKTUELNO

Prošla kroz pakao!

Bivša supruga folkera Ace Lukasa i Željka Šašića, Sonja Vuksanović nedavno je prošla kroz agoniju kada je dobila sepsu zbog silikona koji joj je pukao u zadnjici. Sonji je pozlilo, dobila je visoku temperaturu, otežano je disala zbog čega je hitno prebačena u bolnicu, gde su utvrdili da je strano telo puklo i dovelo do infekcije koja je mogla da je košta života.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kako navode izvori bliski Vuksanovićevoj situacija je bila dramatična, ali i da je borba trajala danima. Sagovornik ističe da je Sonja prvi put zadnjicu uvećala pre tri godine, kada je ugradila akva-filere, i da je tada sve bilo u najboljem redu.

Sonja je bila srećna što konačno ima g*zu kakvu je oduvek želela. Sve je bilo u redu i ništa nije ukazivalo na to da će joj život visiti o koncu zbog implantata. Nažalost, došlo je do ozbiljne upale, Sonja je dobila visoku temperaturu i hitno je morala u bolnicu. Nakon pregleda, lekar joj je rekao da joj je silikon koji je pukao izazvao sepsu i tada je počela njena borba. Lečenje je trajalo danima, a ona se sada, hvala bogu, dobro oseća - navodi sagovovornik i nastavlja:

Foto: Instagram

Prvo iskustvo joj je pozitivno, pa zato nije dugo razmišljala da li da doradi zadnjicu. Ovog puta stavila je silikon, ali je očigledno donela pogrešnu odluku. Kad se vratila sa intervencije u Turskoj, došlo je do infekcije, pa je već posle nekoliko dana ponovo otišla u Istanbul na doradu. Nakon toga sve je bilo u redu, do pre nekoliko nedelja, kada joj se ovo i dogodilo - objašnjava izvor.

Foto: Instagram

Sonja je implante u zadnjicu ugradila u Istambulu, kod hirurga koji joj je preporučila jedna poznata pevačica. Zahvat je platila 7.000 evra, a i sama je u nekoliko navrata komentarisala kako ovakve intervencije treba raditi kod proverenog plastičara.

PROČITAJTE JOŠ: VRELA DARA! Pevačica objavom iz kreveta zapalila društvene mreže, evo šta je radila sama u krevetu! (FOTO)

Pink.rs

#Sonja Vuksanović

'