AKTUELNO

Odmah se oglasila.

Mediji od jutros ne prestaju da pišu o tome kako se navodno popularna pevačica Goga Sekulić razvodi od svog supruga Uroša Domanovića.

Ona i Uroš su se "otpratili" sa Instagrama, što je navelo sve da pomisle da stvari više ne funkcionišu onako kako bi trebalo. Goga se ekskluzivno uključila u današnje izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal", pa je gledaocima otkrila pravu istinu.

Foto: TvPink Printscreen

Javljam se, imala sam sinoć nastup, bilo je preko 2.000 ljudi jako sam umorna. Gori telefon, ne znam šta se dešava. Ja sam otpratila Uroša pre nekoliko dana sa Instagrama i to su moji lični razlozi. Njegova karijera u Cirihu, moja je trenutno vezana za Beograd. Mama i beba će biti zajedno naravno. Priče ne možemo da zaustavimo. Istina je da sam otrpatila muža sa Instagrama, ali ja nemam u planu da se razvodim, a Instagram neću da komentarišem. Ne bi trebalo da brinete, vi znate da sam ja iskrena i direktna, samo mogu da kažem da uživam sa svojom bebom. Naravno da se čujemo telefonom, ali opet ne bih da navodim razloge što sam ga otpratila - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Izgleda da od razvoda nema ništa, a u kakvim odnosima su sada Uroš i Goga ostaje nam da saznamo.

R. L.

#Goga Sekulić

#Premijera-Vikend specijal

'