AKTUELNO

Sviđa joj se što je Dobrojevićeva nasmejana pored novog dečka.

Odnos Stanije Dobrojević i Marka Markovića je jedna od glavnih tema u Beloj kući već danima. Između njih je konačno pao i prvi poljubac, ali oni vezu još nisu ozvaničili.

Za emisiju "Premijera - Vikend specijal" danas je govorila Stanijina najbolja drugarica i menadžerka Tamara Radoman.

Foto: TvPink Printscreen

Videćemo, ja taj poljubac još nisam videla, ali pročitala sam. Mislim da je to još prijateljstvo, pa dok ne vidimo taj poljubac, onako zvanično da oni kažu da su se poljubili. Fin je dečko, kulruran, za sad se druže, meni je za sada to sve ok, ali nikad se ne zna, što da ne, novi zet. Na početku je rekla da je sve to sa Markom igra, međutim, kasnije je to prekinuto, rekla je da više neće da se igra, inatila se. Sada je rekla da joj Marko prija, nasmejana je, videćemo kako će to dalje teći - rekla je Tamara.

Ona je otkrila i da li je Stanijina majka zadovoljna novim zetom, koji uporno pokušava da osvoji srce atraktivne zadrugarke.

Foto: TvPink Printscreen

Stanijina majka je trenutno na putu, pre polaska je nešto propratila. Drago joj je da je Stanija nasmejana, srećna zbog novog prijateljstva. Za sada nije komentarisala njega, prošli put je komentarisala, pa se opekla. Sada je odlučila da ne komentariše do daljnjeg - navela je njena drugarica.

Ona je istakla da više nije u kontatku sa Stanijinim bivšim dečkom iz "Zadruge 2" Vladimirom Tomovićem i da smatra da je na njihov odnos konačno stavljena tačka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NISAM RADILA LIPOSUKCIJU! Ana Nikolić progovorila o problemima sa kilažom, pa objasnila kako pokušava DA SMRŠA! (FOTO)

Nisam u kontaktu i mislim da više nikada neću ni biti. Za sad kako stoje stvari mislim da je za sada stavljena tačka na njih dvoje - zaključila je Tamara Radoman.

R. L.

#Premijera-Vikend specijal

#Stanija Dobrojević

'