AKTUELNO

Otvorio dušu i progovorio o svemu.

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal" uključio se Gagi Đogani, otac aktuelne zadrugarke Lune Đogani koji je govorio o dešavanjima u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" i njenom turbulentnom odnosu sa Markom Miljkovićem, ali i otkrio sve o odnosu sa svojom bivšom suprugom Anabelom Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna mi se čini super. Koliko vidim, nasmejana je, srećna, lepo izgleda. Kad su svađe u pitanju nikome nije prijatno da to gleda. Oboje kad uđu u konflikt, oboje su isprovocirani. Mislim da su podjednake njihove emocije. Jedno vreme je Luna sumnjala u njegovu ljubav, sad Marko sumnja u njenu - rekao je Gagi i dodao:
Ne mogu da predvidim da li će ta veza da opstane. Videćemo šta će biti. Ja bih voleo da oni produže dalje. Nisam u kontaktku ni sa kim od Markove porodice. Čujem po društvenim mrežama šta se dešava. Čuo sam kako Markova mama gleda na to sve - istakao je denser.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RAZVOD JE BIO NAJBOLJI POTEZ U TOM TRENUTKU, bolje napraviti presek, nego nastaviti AGONIJU: Ana Nikolić PRVI PUT posle rastanka progovorila o Rasti! (FOTO)

Gagi je progovorio i o nesuglasicama sa bivšom suprugom Anabelom:

Nažalost ispalo je tako, meni je žao što je došlo do toga, ali ja sam jednostavno morao da se ogradim kao otac i da ljudi znaju šta se tu dešava. Anabela nije trebalo da se meša u tu priču jer je obećala Luni, ja sam odreagovao tako kako sam odreagovao, žao mi je toga. Smatram da će to kroz nekog vreme da se smiri zbog dece. Ona me zvala posle "Magazina In" i izvinila mi se. U revoltu je svašta rekla, ona to možda i ne misli. Njena je ideja da ja budem u projektu sa Lunom, da budem tu kao otac koji je godinama u ovom poslu, u tom smislu sam mislio da ću da budem pored nje. Neću joj praviti pesme. Anabela je to rekla u revoltu, ali ona ne odlučuje o tome da li sam ja u projektu ili nisam. Nebuloza je pričati o tome ko je bolji roditelj. Naša deca znaju koliko sam ja tu za njih kao otac - iskreno je ispičao Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Pink.rs

#Anabela

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'