AKTUELNO

Ništa od razvoda?

Juče se podigla velika prašina kada se u medijima pojavili navodi da se naša popularna pevačica Goga Sekulić razvodi od svog supruga Uroša Domanovića.

Sve ove priče potekle su od činjenice da je Goga "otpratila" Uroša sa Instagrama, zbog čega su svi pomislili da je među supružnicima došlo do svađe. Ipak, pevačica je za naš portal otkrila pravu istinu.

Foto: Pink.rs

Otpratila sam muža, omaklo mi se, slučajno onako malo dok sam čekala nastup, slučajno sam pritisnula dugmence i otpratila ga sa Instagrama. Istina je da sam ga otpratila, ne demantujem, ali ne razvodim se da ja znam. Videćemo da li je sve u redu, idem sutra za Cirih, pa ćemo da vidimo da li je u redu - istakla je Goga.

Ona nam je otkrila i kako se snalazi u ulozi majke, s obzirom na to da njen naslednik Vasilij Andrej sada ima već šest meseci.

Foto: Pink.rs

Odlično se snalazim sa bebom, on mi je broj jedan, prioritet! On je na prvom mestu, pa ispod milion mesta, pa sve ostalo. Kad imam neki nastup, emisije, mnogo se nerviram, jer sam navikla da budem stalno s njim. Ali dobro, čuvaju ga mama i tetka, u Cirihu mi pomaže sestra, tako da je ok. Beba sutra puni šest meseci, Bogu hvala, ništa mi ne pada teško. Nisam od onih koje mrze da presvlače dete, čak mi je to i zadovoljstvo, da ga kupam, da ga presvlačim, ja malo i peterujem, posle svakog menjanja pelena ja ga i istučiram. Juče kad sam došla sa nastupa, dočekali su me brojni pozivi, ja sam rekla da gasim sve i idem sa bebom da se prošetam po parku. Uživam u majčinstvu - rekla je Goga, a zatim dodala da ne razume ljude koji se čude što ona i suprug nisu non-stop zajedno:

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: Skrivala ga celo veče, ali joj nije pošlo za rukom: Evo kako izgleda NOVI DEČKO Katarine Grujić, koji je milijarder! (FOTO)

Trenutno smo u Beogradu, zatim ćemo ići malo na more... Zavisi sve od obaveza, Uroš je u Cirihu, čak će ići i u Ameriku, moje obaveze su u Beogradu, i onda ljudi svašta nagađaju. Ja ne znam šta je tu čudno, mi kad smo bili mali naš tata je bio u Evropi i radio, mi smo bili sa mamom u Beogradu i u Crnoj Gori. Uroš ima akademiju u Cirihu, sme li čovek da ode tamo da radi - zaključila je Sekulićeva.

Kompletan intervju sa Gogom možete pogledati u nastavku.

R. L.

#Goga Sekulić

'