AKTUELNO

Drugo polufinalno veče pratite večeras uživo na TV Pink od 22 časa!

Jubilarna peta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" ulazi u samu završnicu, a večeras vas od 22 časa očekuje drugo polufinalno veče.

Posle osam meseci, petočlani žiri - Milan Stanković, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Kristina Kija Kockar - je od 36 najboljih zvezdica iz prethodnih sezona koje su učestvale u ovoj "All Stars" sezoni odabrao njih 15 koje su prema njihovom mišljenju zaslužile da prođu u polufinale.

Foto: E-stock/Aleksandar Baclija/Pixabay

Međutim, od polufinala, konačnu odluku donosite upravo vi, draga publiko. Prošlog petka ste u prvoj polufinalnoj emisiji videli prvu grupu polufinalista. Od njih sedmoro, dvoje je trebalo da napusti takmičenje, ali je produkcija donela odluku da to ipak bude samo jedna zvezdica. Teodora Marković je vašom odlukom napustila takmičenje prošlog petka, a ovog je na programu TV Pink druga polufinalna emisija.

I ovog petka spremite dlanove, ali i glasove jer u drugom polufinalu, nastupa preostalih osmoro polufinalista: Nika Purić, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Žarko Pribaković, Teodora –Tara Stojanović, Uroš Stanković, David Radosavljević i Mateja Vukašinović.

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Pobednik može biti samo jedan, a ko će iz druge polufinalne emisije proći u veliko finale "Pinkovih zvezdica - All Stars", odlučujete samo vi!

Spremite se za spektakl i ne propustite drugu polufinalnu emisiju "Pinkovih zvezdica - All Stars" večeras uživo od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Pinkove zvezdice - All Stars

#najava

'