AKTUELNO

Otvorila dušu i pričala o porodici!

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gošća Ognjena Nestorovića i Tijane Price bila je pevačica Goca Tržan koja je promovisala svoju novu pesmu "Magnet za samoću" a pored toga pričala iskreno i otvoreno o svojoj porodici.

Foto: TvPink Printscreen

Goca je nasmejala voditelje kada je otkrila kakvu titulu ima njen suprug i otkrila da je zahvalna Banetu Opačiću koji joj je napravio još jedan hit.

- Bane Opačić je čovek sa kojim ja radim drugo, mi smo i kućni prijatelji. Kad sam ga pozvala, bio je raspoložen da mi napravi pesmu. Radio je mnogo mojih pesama, "Zarobljena", "Voleo si skota" i druge, mnogo sam pesama njegovih otpevala i mnogi misle da to nije njegov stil, jer on radi melanholične balade, a sa mnom je drugačije i sam kaže da ga inspirišem. A moram da se zahvalim i Radomiru Novakoviću, sadašnjem mužu Goce Tržan, on se tako javlja i na telefon, ima tu titulu, on je uradio aranžman. Sledeća koju će da uradi je naša duetska. Mi smo neobični kao par, volimo da provociramo, pesma se zove "Ko te cima", u ovoj eri skandala da vidite šta se nama dešava - otkrila je Goca i ispričala kakvi su joj novi planovi:

- Biće nekih interesantnih dueta, malo ćemo da se zabavljamo i igramo, nadam se da će vam se dopasti. Ja volim muziku i najlepši deo mog posla je kad uđem u studio ili stanem na binu pred ljude. Sve ovo sada što radim, pričam, nije mi potrebno, nemam želju za tim, ali je neophodan deo mog posla. Pesma je moderna, ima priču, ali nije banalna. Nije pesma za dva meseca, mnoge moje kolege se poistovećuje sa trendovima i po cenu da izgube sebe, a ja nisam takva. Moram nositi svoje godine, misli, život jer je za mene upravo to muzika, da pokažeš šta osećaš.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom intervjuu Goca je nedavno ponovo pričala o trudnoći, te pokušajima da se njen suprug Raša i ona ostvare kao roditelji, ali i otkrila da njena ćerka Lena ne voli što joj je baš ona mama.

- Ja tvrdim da svako od nas dobije dete koje će ga naučiti pameti. E tako je i meni Bog poslao Lenu da naučim nešto, a ne sve da bude kako ja hoću. Porodica je mesto gde ja čuvam svoju intimu. Ono što delim sa ljudima su poučne stvari, u smislu Jutjub vlogova, gde pričam o stvarima kojih se bojih i tako dalje i u fazonu sam da podelim svoje iskustvo i u tom smislu čačkam svoju privatnost. Lena ne voli da se slika, ne interesuje je to i meni je drago. Ona je svesna moje karijere i nekoliko puta mi je rekla da bi volela da joj nisam mama. Šta god da uradi, ljudi to vide kao "ćerku Goce Tržan". Ona je samosvesna, otresita i ne da na sebe, ja nisam bila takva kad sam bila mala. Sve sam nešto tad na spolja da se ne bi videlo koliko je iznutra krhko i mekano. Vrlo je socijalizovano dete i druži se sa decom iz kraja, ne samo sa decom mojih kolega, a to je važno za sve njih. Ja volim što se moje dete druži sa decom sa kojom ide u školu. I dalje ona radije sluša nekog klinca, ona odbija da sluša moju muziku, mora da me sluša u drugim segmentima, ne mora da sluša i moje pesme - ispričala je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Goca Tržan

#Premijera-Vikend specijal

'