AKTUELNO

Poslednja polufinalna emisija "Pinkovih zvezda - All Talents", takmičenja koje od ove sezone objedinjuje sve talente, na programu TV Pink je ove nedelje posle 22 časa.

Tokom četiri meseca, koliko je trajalo takmičenje, na sceni ste imali priliku da vidite ljude sa najrazličitijim talentima, koji su oduševili petočlani žiri - Damira Handanovića, Dušicu Jakovljević, Srđana Žiku Todorovića, Kristinu Kiju Kockar i Slobu Radanovića.

Foto: Pink

Žiri u ovoj polufinalnoj emisiji poslednji put donosi odluku, s obzirom na to da je u velikom finalu odluka na vama. Iz prethodnih emisija saznali smo imena prvih šestoro finalista - Sanja Mikić, Milan Balinović, Emir Samardžić, Uroš Mitrović, Joca Vasić i plesna grupa "TNT". Ove nedelje će im se u borbi za glavnu nagradu od 3.000.000 dinara pridružiti još šest nastupa.

Foto: Ivan Dobričić

Ove nedelje gledaćemo sjajne instrumentaliste Igora Kostića koji će svirati na harmonici, maestralnu Jovanu Jevtić koja će svirati violinu, ali i pevati, Željka Lanzollu, koji će svirati gitaru i pevati, ali i Vladimira Volkova koji će se predstaviti pevanjem. Za prolazak u finale će se boriti i plesači - solisti Anđela Milović i Sara Saršon, ali i plesne grupe "Upside Down Crew" i "Pop Art".

Magiju će na sceni izvesti David Rao, kao i duo Piksi i Zeka, poznate će imitirati Nikola Veljović, dok će akrobacije sa loptom izvesti Radivoje Vuković.

Foto: Ivan Dobričić

U prethodnim polufinalnim emisijama, žiri je imao mogućnost da nastupima koji su ih oduševili daju zvezdice i tako pošalju direktno u finale. Sa druge strane, svim takmičarima, žiri će dodeljivati ocene, koje će se na kraju sabrati, te će oni sa najvišim ocenama proći u finalnu emisiju.

Kojih 12 nastupa će se boriti za pobedu, saznaćete u poslednjoj polufinalnoj emisiji "Pinkovih zvezda - All Talents" u nedelju 16. juna od 22:15 časova na TV Pink!

Pink.rs

#Pinkove zvezde

'