AKTUELNO

Veljović je svojim nastupom sve oduševio.

Nikola Veljović bio je prvi takmičar večeras koji je izašao na scenu "Pinkovih zvezda" i tom prilikom imitirao Vojislava Šešelja i tužioce i sudije Haškog tribunala. Nakon ove imitacije, Nikola je izveo još dve.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola je zatim imitirao i Aleksandra Vučića, a potom i Žiku Todorovića. Glumac je istakao i da ga nikada niko ranije nije imitirao, a Nikola je nakon svog nastupa dobio gromoglasan aplauz od strane svih prisutnih u studiju "Pinkovih zvezda".

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bilo prvi put da gledam da me neko imitira. Laskalo mi je. Skinuo si sve ono što ja govorim. Što se tiče Šešelja i Vučića, svaka čast! Sve u svemu, visoka ocena od mene - rekao je Žika Todorović Nikoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni si fenomenalan. Momak koji ima takav talenat, pritom jedan frajer, lep momak. Stvarno si super - rekla je Dušica, a onda ju je prekinuo Damir:
Jao Dušice, šta je sa tobom i momcima večeras - pričao je Handanović voditeljki, a onda se obratio Kiji i Slobi: Hajde, Radanovići!

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Kristina Kockar! Slobi je najveća rak rana što ja nikada nisam uzela njegovo prezime. Nego, Šešelj super samo malo boju glasa si trebao da skineš, Vučić super... Stvarno si lepo izimitirao Žiku. Meni si bio super - govorila je Kockareva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Žika Todorović

'