AKTUELNO

Sloba je ovu pesmu pevao kada se takmičio u 'Pinkovim zvezdama'.

Vladimir Volkov iz Kikinde predstavio se večeras u poslednjoj polufinalnoj emisiji muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde - All Talents", a na sceni je izveo numeru "Loše vino".

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Volkov, ne fudbaler. Koliko si mi bio antipatičan sa Kerberom u prvom krugu, lepo je što si slučajno čuo da sam ja spomenuo Zdravka i što si odabrao Zdravkovu verziju, jer postoji i verzija Bijelog dugmeta. Vidi se da vladaš scenom i ovo je bio mnogo, mnogo, mnogo bolji nastup - rekao je Žika.

Foto: TV Pink Printscreen

Gol si dao! Slažem se sa Žikom da vladaš scenom. Jako dobar volumen. Mislim da se boriš i da si zalužio da uđeš u finale i imaćeš moju visoku ocenu - rekao je Damir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovu pesmu pevao u finalu 'Pinkovih zvezda', ti si je otpevao na svoj način, a ja sam je pevao više kao Čola. Rado volim kada neko peva ovu pesmu - bio je Slobin komentar, a Kija je dodala: Slobodan je to otpevao čarobno. Ja sam ga molila to da peva, kladili smo se da ako uđe u finale da će to pevati i ušao je u finale i pevao je. Ja obožavam Zdravka Čolića. Moram i da pohvalim Slobodana, pred kraj naše ljubavi mene je vodio na koncert Zdravka Čolića i bila sam u VIP delu. To je bio najlepši poklon.
Živeli mladenci, venčanje! - povikala je Dušica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'