AKTUELNO

Ovo će zasigurno izazvati lavinu komentara

Luna Đogani i Marko Miljković rešili su sve svoje razmirice večeras i čini se da su nikad zaljubljeniji jedno u drugog. Posle emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", par nije mogao da prestane da razmenjuje nežnosti. Plesali su, ljubili se, a kada se Marko vratio iz sobe za izolaciju, stali su ispred ogledala i zapazili da su mnogo lepi zajedno.

Foto: TvPink Printscreen

Vidi kako smo lepi - prokomentarisala je blogerka.
Ti si lepa - uzvratio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Onda su se prebacili na kauč, gde su im Nadežda Biljić i Zorica Marković pevali pesme, a oni su ih sa uživanjem slušali. Biljićeva je nastavila da peva, a Luna je imala zanimljiv komentar.

Kad bih kreirala svadbu, moja svadba bi bila sa di-džejem i narodnom muzikom sa pevačima. Kada se u pet ujutru svi napijemo, sedeli bi za stolom mi najbliži, par nas koji ostane, muž i ja, tu neki naši i dođe Nadežda i peva ovakve pesme. To ću sto posto da uradim - otkrila je Luna.

Ono što će mnogi zapaziti je da je upravo Nadežda Biljić pevala na svadbi Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića, a kako je Luna ovih dana dobila želju da je Marko zaprosi, da li to Đoganijeva planira svadbu sa Miljkovićem koja će biti ista kao ona od njenog bivšeg dečka?

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Nadežda Biljić

#Sloba Radanović

'