AKTUELNO

"Znam da je to težak zadatak, ali ću dati sve od sebe"

Ana Sević odlučila je da stane na kraj svim spekulacijama o odnosu njenog supruga Darka Lazića s pevačicom Milicom Pavlović pa je rešila da uda svoju mlađu koleginicu. Kako reče, to joj je zadatak u narednoj godini jer je Milici vreme da se skrasi i osnuje porodicu.

Poznato je da Ana Sević ništa ne prepupšta slučaju kao i da se trudi da čvrsto drži sve konce u svojim rukama. Posebno kad je njen brak s Darkom Lazićem u pitanju.  Kako Milica Milica Pavlović, koja je san mnogih momaka, od svog pojavljivanja na javnoj sceni javnosti nije predstavila ni jednog dečka, a s Darkom je često hvatana u prisnijem odnosu od ostalih koleginica, spekulacije o njihovom odnosu su česta tema. Tim više što je Milica jednom prilikom rekla da bi njen idealni dečko morao da ima osmeh Darka Lazića. Rekla je doduše da trebalo da ima i guzu Slobe Vasića, al je to privklo manje pažnje od njenog prethodnog uslova.  Ana Sević je rešila da u narednoj godini stane na kraj svim spekulacijama o odnosu Darka Lazića i Milice Pavlović. Smislila je i kako.

- Milica je lepa, pametna, uspešna, veran prijatelj, ali joj nedostaje jača polovina. Potrudiću se da joj u ovoj godini nađem momka s kojim će provesti ostatak života. Znam da će to biti teško, ali ću dati sve od sebe – rekla je Ana.

Autor: S.T.

'