AKTUELNO

Folk pevač postao je apsolutni hit na društvenim mrežama.

I dalje se ne stišava buka oko incidenta koji se u subotu dogodio u garaži jednog novobeogradskog tržnog centra, a u kojem je glavnu ulogu imao folk pevač Marinko Rokvić.

Foto: Andrej Nihil

Naime, usled svađe oko parking mesta, Rokvić se fizički sukobio sa Ivanom Agbabom i njegovom devojkom, a prema priči mladića povređenog u incidentu, folker mu je razbio arkadu, dok mu je devojku ošamario.

Foto: Privatna arhiva

Obe strane dale su svoje iskaze u policiji, a ova priča dobiće sudski epilog. Ipak, dok do toga ne dođe, korisnici društvenih mreža širom regiona rešili su da šaljivim fotografijama i statusima ismeju folk pevača, što im, može se reći, polazi za rukom.

Foto: Facebook

Društvenim mrežama proširila se urnebesna foto-montaža u kojoj se, ispod saobraćajnog znaka koji označava parking mesto, nalazi dodatni znak upozorenja - da vozači ni u ludilu ne parkiraju svoje vozilo na označenom mestu, budući da je ono rezervirano za folk pevača.

Korisnici Fejsbuka iskoristili su i staru fotografiju povređenog pevača Slobe Vasića na kojoj piše: "Od sada parkiram samo na trotoaru", čime su duhoviti korisnici društvenih mreža hteli svima da stave do znanja da je za stanje pevača zaslužan upravo Rokvić.

Ni proslavljeni glumci Silvester Stalone i Arnold Švarceneger nisu bolje prošli, pa na jednoj od najpopularnijih Fejsbuk stranica optužuju Rokvića zbog toga što su završili u bolničkoj postelji.

I Lepa Lukić ronila je suze zbog Rokvića. "Samo sam htela da parkiram", jadala se pevačica, a ova fotografija prikupila je više hiljada lajkova.

Ni tviterašima ne manjka ideja, pa se ovih dana na popularnoj društvenoj mreži pojavilo više stotina urnebesnih komentara i šala, a jedan od njih društvenim mrežama raširio se brzinom svetlosti.

I dok mnogi uživaju zbijajući šale na račun incidenta i folk pevača, njemu trenutno uopšte nije do smeha, budući da mu, prema spekulacijama, preti zatvorska kazna, ukoliko se tokom istrage bude utvrdilo da je kriv za delo za koje ga Ivan optužuje.

Ko je, zapravo, u pravu, pokazaće vreme.

Autor: D. Tanasijević

#Marko Rokvić

#pevač

#tuča

'