AKTUELNO

Večeras će u jednom prestižnom restoranu biti organizovana proslava petog rođendana, a tokom večeri će odabranim javnim ličnostima biti dodeljene premijerne nagrade u 15 kategorija.

Emisija "Premijera", kratka forma o životima poznatih, za pet godina postojanja postigla je veliki uspeh, pred njenim kamerama govorile su najveće domaće, regionalne, ali i svetske zvezde, snimljeno je nekoliko desetina hiljada materijala, u potrazi za najaktuelnijim, ekskluzivnim pričama pređeno je 1.000.000 kilometara, a ekipa je uvek bila na pravom mestu sa pravim informacijama.

Iz kratke forme izrodila se omiljena nedeljna emisija o poznatima, "Premijera - Vikend specijal", a Ognjen Nestorović kao autor i voditelje emisije sa svojom ekipom, kolegama iz drugih medija, ali i brojnim domaćim i regionalnim poznatim ličnostima večeras proslavlja petogodišnji jubilej veliko proslavom koja nosi naziv "Only Celebrities Party".

Večeras će u jednom prestižnom restoranu biti organizovana proslava petog rođendana, a tokom večeri će odabranim javnim ličnostima biti dodeljene premijerne nagrade u 15 kategorija. Pre nego što naše najveće zvezde večeras prošetaju crvenim tepihom i zajedno sa ekipom "Premijere" proslave "njihovih prvih pet", mi vam donosimo ekskluzivan video sa mesta događaja, kako biste prvi videli kako će izgledati večerašnja proslava.

Tokom pet neverovatnih sezona, za emisiju premijera govorile su najveće domaće zvezde poput Dragane Mirković, Cece Ražnatović, Nataše Bekvalac, Ane Nikolić, Seke Aleksić, Ace Lukasa, Željka Joksimovića, brojnih glumaca, sportista i najvažnijih ličnosti iz različitih sfera javnog života, ali i regionalne zvezde poput Zdravka Čolića, Dina Merlina, Severine Kojić, Emine Jahović i mnogih drugih.

Ekipa emisije "Premijera" uhvatila je i brojne svetske zvezde - gledali ste eksluzivni intervju sa Naomi Kembel, a premijerne kamere zabeležile su i Paris Hilton, Enrikea Iglesijasa i Ronaldinja.

Zahvaljujući Ognjenovoj posvećenosti, ali i radu celog tima, emisija "Premijera" beleži fantastične rezlutate gledanosti i s pravom je stekla status najgledanije i omiljene emisije o poznatima.

Nama za kraj ostaje da ekipi emisije "Premijera" čestitamo peti rođendan i ovaj značajan jubilej, i poželimo još mnogo uspešnih sezona ispunjenih ekskluzivnim pričama i aktuelnim gostima.

View this post on Instagram

Danas je veliki dan za nas. Slavimo pet godina postojanja naše @premijera_rtvpink . Za ovih pet godina obišli smo čitav svet. Sa poznatima smo zajedno plakali, radovali se, slavili velike uspehe, često smo im čuvali i ledja na nastupima i vreme je došlo da proslavimo #naših5 godina ! Bilo je turbulentno, zabavno i dinamično. Verujte nam da smo svaki dan davali svoj maksimum kako biste uživali u emisiji kakva je @premijera_rtvpink danas postala ! Konkurenciju smo davno ostavili iza sebe, jer statistike kažu da smo mi najgledanija emisija koja se bavi životima poznatih ! Večeras dižemo čašu za sve naše uspehe ! Neizmerno vam hvala za svu pažnju i podršku koju ste nam pružili za ovih pet godina. ❤️ @ognjen.nestorovic @tijanaprica @ksenija_davidovic @jelena_basic___ @_n_e_m_a_nj_a___v_u_j_i_c_i_c_

A post shared by Emisija PREMIJERA📺 (@premijera_rtvpink) on

Autor: M. Đ.

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

'