AKTUELNO

Nakon smrti majke novac je bio zamrznut u banci u Francuskoj, pa je Marinković morao da prođe mukotrpne procedure kako bi mogao da podigne samo deo novca.

Kako je sam ispričao u avgustu prošle godine, rijaliti zvezda Nenad Marinković Gastoz uplatio je 40.000 evra na račun svoje sada pokojne majke Goce, bez čijeg odobrenja nije mogao da podigne ni cent.

Foto: E-stock

Nakon njene smrti, celokupni iznos bio je zamrznut u banci u Francuskoj, pa je Gastoz morao da prođe mukotrpne procedure kako bi mogao da podigne samo deo novca. Kada je bio u Parizu otkazao je i stan u kojem je njegova majka živela.

Život mora da ide dalje i ne smem da stanem baš zbog moje mame! Bio sam u Parizu, otkazao stan, i mnogo sam zahvalan prijateljima iz Pariza koji su mi pomogli. Bilo je mnogo stvari u stanu koje sam morao da iznesem, a nisam mogao da ih prebacim u Srbiju. Ulagali smo dosta u taj dom i onda je sve stalo. Kod prijatelja su sve stvari, pa kad god budem išao u Pariz, biću kod njih -  priča Gastoz i dodaje:

Foto: Instagram

- Što se tiče računa na kom su bile pare, to je račun moje mame, pa sam nakon njene smrti morao da prođem proceduru koju svi prolaze. Deo para je odblokiran, a drugi deo će biti nakon izvesnog vremena. Malo teže sve to ide jer je račun u francuskoj banci. I mnogo se pričalo o cifri koja je na tom računu, ali evo da vam kažem, nisam milioner, daleko od toga - rekao je Marinković.

Autor: M. K.

#Majka

#Nenad Marinković Gastoz

#Novac

#Račun

'