AKTUELNO

Bilo je veoma napeto.

Ove večeri ekipa emisije "Premijera" organizovala je veliku glamuroznu žurku povodom proslave svog petog rođendana, a tom prilikom veliki broj poznatih ličnosti ispratio je ovo dešavanje.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Poznati su na rođendanu "Premijere" dobijali i nagrade, a u kategoriji "Premijerni minuti" nagradu su poneli bivši supružnici Kristina Kockar i Sloba Radanović. Kada su izašli da prime nagradu, Kija i Sloba su se sve vreme ignorisali.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Sloba je uzeo nagradu i pozdravio pristune, a iza njegovih leđa nalazila se Kija. Radanović je pohvalio radi ekipe emisije "Premijera" i istakao da su veoma profesionalni. Nakon održanog govora Sloba je sa nagradom u rukama sišao sa bine, a zatim je sve pozdravila i Kockareva.

Želim da čestitam ''Premijeri'' na jubileju i želim da nastavimo uspešnu saradnju, da i dalje sarađujemo u nekim normalnim uslovima kako i treba da sarađuju novinari sa ostalim umetnicima. Vi ste primer toga - rekao je Sloba.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Dobro veče svima, hvala puno na nagradi i čestitam rođendan ''Premijeri''. Hvala - rekla je Kija.

U video-prilogu koji se nalazi ispod možete pogledati kako je izgledalo kada su Kija i Sloba izašli da zajedno prime nagradu od strane premijerne ekipe.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'