AKTUELNO

Preko toga ne može da mu pređe!

Pevačica Dragana Mirković jedna je od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima i šire, a od udaje za Tonija Bijelića ona živi na relaciji Srbija - Austrija. Ipak, pevačica ne skriva da najviše voli da dođe u svoj rodni kraj.

Bila sam pre 10 dana, svaki put odem kad mogu i moji roditelji dolaze, ali ja češće dolazim, da njih ne mučim da putuju, ali i oni jako vole i deca se raduju kad oni dođu kod nas, a ne samo mi da dolazimo - rekla je pevačica za emisiju "Premijera" i istakla da voli svojoj deci da pokaže gde je odrasla:
Srećna sam što sam prenela na njih ljubav prema ovoj zemlji, a posebno prema mom kraju. Ja ih tako provedem, pa kažem: "Ovde se mama igrala sa drugaricama, ovde sam se sankala" - kaže Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica ističe da se veoma brine o tome da se njena deca hrane zdravo i da u njenoj kući uvek bude domaća kuhinja. Ipak, jedini sa kojim ima probleme je njen suprug, koji ne vodi računa o svom zdravlju.

Jedino oko čega sam u stanju da povisim glas, to je baš zbog njega i njegovog zdravlja. On je, kao i svaki muškarac, toliko neozbiljan kada je zdravlje u pitanju i to me jako nervira. Ubiću ga, majke mi (smeh). To je jedino oko čega brinem, povisim glas kao detetu, na Marka ne povisim glas, na njega povisim - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku pogledajte ceo prilog.

Autor: N. Vujčić

#Dragana Mirković

#Premijera

'