AKTUELNO

Posle osam meseci borbe, različitih tematskih nastupa i dva polufinala, ovog petka vas u ''Pinkovim zvezdicama - All Stars'' očekuje finale i 13 fantastičnih zvezdica koje ste vi, svojim glasovima, odabrali.

Tokom trajanja ove jubilarne "All Stars" sezone, petočlani žiri nije imao nimalo lak zadatak, s obzirom na to da su se takmičile najbolje zvezdice iz prethodne četiri sezone.

Ipak, žiri je od ukupno 36 takmičara koji su učestvovali, izabrao 15 polufinalista, a tokom prethodne dve nedelje, vi ste, draga publiko, glasali i odabrali veličanstvenih 13 finalista koji su za korak bliže osvajanju titule najboljeg među najboljima.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović, e-stock Ivan Dobričić, Pink.rs

Linije za glasanje otvorene su od prošlog petka, tako da ste imali priliku da tokom cele nedelje glasate za svog favorita, a prvi presek biće napravljen ovog petka, kada ćemo saznati imena superfinalista "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Ovog petka za prolazak u samu završnicu takmičenja boriće se Teodora-Tara Stojanović, Nika Purić, David Radosavljević, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Mateja Vukašinović, Žarko Pribaković, Darija Vračević, David Marković, Valentina Mec, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Antonia Gigovska.

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Svako od ovih trinaest takmičara ostavio je svoj pečat na veliko sceni "Pinkovih zvezdica - All Stars", briljirali su iz kruga u krug i pokazali neverovatan napredak. Ipak, pobednik može biti samo jedan, a ko će od njih proći u veliko superfinale, odlučujete samo vi!

Pratite 13 spektakularnih nastupa u finalu "Pinkovih zvezdica - All Stars", večeras uživo od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Finale

#Pinkove zvezdice - All Stars

#najava

'