AKTUELNO

Pratite uživo na TV Pink!

Na televiziji Pink upravo je počelo spektakularno finale najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars". Veličanstvenih 13 finalista večeras će dati sve od sebe da zasijaju na impresivnoj sceni i pokažu da su zasluženo došli do ove faze takmičenja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Linije za glasanje otvorene su od prošlog petka, tako da ste imali priliku da tokom cele nedelje glasate za svog favorita, a presek biće napravljen večeras, kada ćemo saznati imena superfinalista "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Za prolazak u samu završnicu takmičenja boriće se Teodora-Tara Stojanović, Nika Purić, David Radosavljević, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Mateja Vukašinović, Žarko Pribaković, Darija Vračević, David Marković, Valentina Mec, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Antonia Gigovska.

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Ko će proći u veliko superfinale birate samo vi, draga publiko, zato telefone u ruke i glasajte! Ostanite uživo uz program televizije Pink i uživajte u spektaklu koji su vam pripremile veličanstvene 'Pinkove zvezdice - All Stars'!

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#najava

#početak

'