AKTUELNO

Nisu mogli da prestanu da gledaju u nju!

Valentina Mec odlučila je da se u finalu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" predstavi pesmom "Magnum", koju je pre samo nekoliko nedelja objavila Edita Aradinović.

Foto: TvPink Printscreen

U svom stilu, Valentina je blistala na sceni i izgledala prelepo kao i uvek, a da sve bude još spektakularnije pomogle su joj plesačice.

Foto: TvPink Printscreen

Toliko si nestvarno skladna, lepa, raskošna, taj tvoj stajling, ja sam sve vreme gledala u tebe misleći "Sigurno su neko dete doveli iz belog sveta". Ja ne mogu da prestanem da te gledam, neverovatna si. Svaki put kada nam nešto izvedeš ti si na istom sa nama pevačima, na istom nivou, svaku pesmu donosiš emotivno, koketiraš sa publikom... - rekla je po završetku njenog nastupa Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Bila si jako divna, dobru si pesmu izabrala, stoji ti skroz, stvarno si bila svetska. Predivna si, vladaš scenom i pred tobom je blistava budućnost ako želiš da se baviš ovim, a šteta bi bilo da se ne baviš - rekao je Aleksandar Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Valentinu Mec, njen redni broj za glasanje je 7, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Valentinin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Valentina Mec

'