AKTUELNO

Izazvala ovacije kako publike, tako i članova stručnog žirija muzičkog takmičenja!

Sedma po redu na velelepnu scenu 'Pinkovih zvezdica - All Stars' večeras je izašla Bojana Radovanović. Kako je i poznato da je Bojana bila naša predstavnica na dečijoj pesmi Evrovizije, nije čudno što je večeras želela da se predstavi jednom od pobedničkih pesama sa istoimenog takmičenja. Ona je odabrala za večeras Helenu Paparizu i njen hit "My number one".

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo pesma brzog ritma, Bojana se potrudila da sa plesačima pripremi i koreografiju koja je dodatno dovela atmosferu do usijanja u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

Boko, moje srce! Svaka čast na izboru pesme, ni ja je nisam čula baš dugo i verujem da se publika prisetila ovog velikog hita. Osećalo se da si bila samouverena na sceni i sigurna sam da se vidimo u superfinalu - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Au, koliko si lepa večeras! I sviđa mi se taj kostim, tu si negde, između devojčice i devojke. Kakva je ovo pesma! Odlična si bila večeras, dopada mi se i izbor pesme i kako si se ponašala na stejdžu. Prvi put otkad te gledamo mislim da gaziš na sceni. Bravo, svaka čast - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Bojanu Radovanović, njen redni broj za glasanje je 9, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Bojanin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'