AKTUELNO

Svi članovi žirija ostali su bez teksta kada su čuli interpretaciju ove talentovane takmičarke.

Ostalo je još četiri nastupa do kraja finalne večeri 'Pinkovih zvezdica - All Stars', a deseta po redu na scenu izašla je Irina Arsenijević, koju publika pamti još iz prve sezone, kada je prvi put zapevala na velelepnoj sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se večeras predstavila pesmom pesmom "Kruna" ovogodišnje evrovizijske predstavnice Nevene Božović, a njen stajling princeze oduševio je sve.

Foto: TvPink Printscreen

Ja moram da ti kažem da sam ja prvi put odreagovala na ovu pesmu. Nekad ti nešto legne, nekad ne. Meni je danas legla, tek sam je sad čula kako treba, dala si joj neki život koji je mene oborio s nogu - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je bila moj veliki favorit i u prvoj sezoni, ti si fantastičan interpretator. Suvereno vladaš svojim vokalom, bila si predivna, nadam se da će i Nevena videti ovo jer će biti ponosna kako si je otpevala - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Irinu Arsenijević, njen redni broj za glasanje je 12, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Irinin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Irina Arsenijević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'