AKTUELNO

Oni će se boriti za titulu pobednika pete, "All Stars" sezone "Pinkovih zvezdica"!

Upravo je završeno finalno veče najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All Stars". Veličanstvenih 13 takmičara predstavilo se najbolje što su mogli i dali sve od sebe da zablistaju na velelepnoj sceni.

Foto: TvPink Printscreen

David Radosavljević, Isidora Mitić, Antonia Gigovska, David Marković, Irina Arsenijević, Valentina Mec, Teodora-Tara Stojanović, Mateja Vukašinović, Nika Purić, Darija Vračević, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Žarko Pribaković dali su svoj maksimum, ali pravila takmičenja su takva da ne mogu svi da prođu u superfinale, koje će biti održano sledećeg petka, te se takmičenje večeras završava za jednog od trinaestoro kandidata.

Publika je mogla da glasa još od prošlog petka za svoje favorite, a kada je večeras napravljen presek, voditeljka Marijana Mićić saopštila je ko prolazi u superfinale i ko će se boriti za titulu 'Pinkove zvezdice - All Stars'.

Foto: TvPink Printscreen

Nažalost, Valentina Mec dobila je najmanje glasova ove noći, te se sa njom nećemo družiti u superfinalu, ali nema sumnje da ćemo u godinama pred nama uživati u njihovom talentu. Ostalih dvanaestoro takmičara prošlo je u spektakularno superfinale, koje će biti na programu TV Pink uživo u 22h sledećeg petka!

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Proglašenje superfinalista pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'