AKTUELNO

Sve vreme su pažljivo pratili šta se dešava na sceni.

Piksi i Zeka predstavili su se u nastavku večeri publici i stručnom žiriju talent šou programa "Pinkove zvezde  - All Talents". Oni su odlučili da urade trik sa kartama i istakli da to nikada ranije nisu radili.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom trika Žika Todorović je izvukao jednu kartu koju je potpisao, a koju je morala da pronađe Dušica Jakovljević i to iz prvog puta što voditeljki nije pošlo za rukom. Piksi i Zeka su zatim rekli da su se samo šalili i da su oni tu kako bi predstavili širokom auditorijumu iluzije koje znaju da rade.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga voditeljka Dušica Jakovljević ušla u u crnu kutiju, koju su ovi takmičari zatvorili i počeli da u nju zabadaju mačeve. Piksi i Zeka su rekli ponovo da se šale i da za ovaj trik imaju profesionalnog asistenta Dariju koja se pojavila na sceni, a zatim je ušla u crnu kutiju i trik je pogao da počne.

Foto: TV Pink Printscreen

I Kija i Sloba imali su priliku da zabodu mačeve u ovu kutiju, a nakon ovoga Kockareva je izjavila da je u šoku jer joj nije bilo jasno gde se nalazi Darija, asistent ovih takmičara. Na kraju trika ova devojka je izašla iz crne kutije u drugoj odevnoj kombinaciji, a zatim je usledio gromoglasni apaluz.

Da li ste vi normalni? - bio je komentar Damira Handanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Piksi i Zeka prošli su direktno u finale "Pinkovih zvezda", s obzirom na to da su dobili svih pet glasova od strane žirija. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Zvezde

'