AKTUELNO

Nakon teških odluka koje su morali da donesu, sa Dušicom i Slobom smo razgovarali o predstojećem finalu i njihovim očekivanjima od takmičara.

Posle četiri meseca velike borbe, sjajnih kandidata koji su prikazali najrazličitije talente, došlo je vreme da publika u velikom finalu ove nedelje odabere pobednika "Pinkovih zvezda - All Talents". Žiri je davanjem poena odlučio koji nastupi su zaslužili da se nađu u samoj završnici takmičenja, a zaključno sa sinoćnom emisijom, dobili smo 12 veličanstvenih finalista koji će se boriti za nagradu od 3.000.000 dinara.

U velikom finalu "Pinkovih zvezda - All Talents" romskim hip-hopom predstaviće se sastav "Roma Sijam Grubb", recitovanjem Sanja D. Mikić, a magiju i iluziju će na scenu doneti Emir Samardžić, kao i jedini mađioničarski duo Piksi i Zeka. Za pobedu i vrednu nagradu boriće se i bubnjar Uroš Mitrović, maestro na violini Joca Vasić, briljantna Jovana Jevtić koja je publiku i žiri oduševila glasom, ali i sviranjem violine i klavira, i Milan Balinović koji će ponovo zasvirati na gitari. U finalnoj emisiji videćete i plesne grupe "TNT Force Black Squad" i "Pop Art", plesom i akrobacijama predstaviće se niški sastav "Upside Down Crew", ali i solistkinja iz Nikšića Anđela Milović.

Nakon teških odluka koje su morali da donesu, sa Dušicom Jakovljević i Slobom Radanovićem smo razgovarali o predstojećem finalu i njihovim očekivanjima od takmičara.

Od finalista ne očekujem ništa - nadam se da će nas raspametiti zbog svih gledalaca koji su nam poklonili pažnju proteklih meseci, ali i zbog njih samih. Jedan će postati Pinkova zvezda, ali svih 12 finalista imaju šansu da u udarnom terminu u najgledanijoj emisiji, s obzirom na to da je finalna, pokažu sebe u najboljem svetlu. Mislim da će im to značiti za karijeru - rekla je Dušica i otkrila ko su njeni favoriti u finalu:
Imam favorita, u jednoj emisiji sam čak i javno rekla za grupu 'Roma Sijam Grubb', međutim, kada sam videla listu 12 finalista, mislim da imam deset favorita. Različiti su talenti, teško je porediti - neki se bave muzikom, imamo devojku koja piše fantastično i to recituje božanstveno tako da me je kidala svaki put, pa onda iluzionistu koji nas raspameti. Nemoguće je porediti i imati jednog favorita. Od finala očekujem i da ću da plačem i da se smejem, da vrištim od uzbuđenja. Mislim da smo do sada napravili pravi izbor, a sada neka publika odluči ko će biti Pinkova zvezda.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

I Sloba je podigao očekivanja kada je reč o finalnim nastupima i smatra da je ovo savršena prilika da takmičari pokažu ono najbolje.

Sada očekujem da nam se predstave u najboljem svetlu, iz kruga u krug smo im govorili da ovo takmičenje treba ozbiljno da se shvati, tako da u finalu očekujem najviše od svih njih. Jeste lakše što odlučuje publika, ali je to ponekad i nezahvalno jer neko ima više publike, neko manje - počeo je Sloba, ali ga je Dušica prekinula dok se fotografisala u apartmanu.
Jao, pa vi snimate, izvinite molim vas, ja biram fotku (smeh). Evakuisaću se odmah - rekla je Dušica, a Sloba je potom nastavio:
Mislim da smo mi uradili odličan posao, da smo odabrali najbolje kandidate, a sada je na publici da izabere ono što se njima najviše dopada.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Sloba nije mogao da izdvoji jednog favorita, ali je istakao da je kroz celo takmičenje kandidate posmatrao i sa poslovne strane - ko bi mogao da zaista uspe na javnoj sceni.

Nemam jednog favorita, ali kao što Dušica reče, imam nekoliko njih za koje smatram da bi trebalo da pobede. Ja to gledam malo i sa poslovne strane, tako da imam nekoliko finalista za koje mislim da će uspeti u životu, iako bih za sve njih voleo da uspeju - bio je iskren Radanović.

Za kraj, i Dušicu i Slobu smo pitali kog takmičara bi voleli da vide u finalu a da nije prošao, a oni su oko jednog imena bili složni.

Bilo je dosta takmičara koji su bili dobri i bilo mi je žao kada su ispali, bilo je dobrih plesača, zatim momak sa gitarom, Željko Lanzolla, zbog njega mi je mnogo žao, pa onda ulični svirači koji su pretalentovani a samouki - rekao je Sloba, a Dušica se nadovezala:
Stvari koje mene kupuju su one koje imaju dušu, bez obzira na to kako se tačka sprovede u delo, ono što na mene ostavlja najjači utisak je to koliko mi je neko 'čačnuo' srce, a Željko Lanzolla je to uspeo i žao mi je što nije u finalu.

Da li će ispuniti očekivanja žirija, ko će od 12 nastupa osvojiti simpatije publike i nagradu od neverovatnih 3.000.000 dinara, saznaćete u velikom finalu "Pinkovih zvezda - All Talents" u nedelju 30. juna od 22:15 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dušica Jakovljević

#Finale

#Pinkove zvezde - All Talents

#RTV Pink

#Slobodan Radanović

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

#Žiri

'