AKTUELNO

Osim toga što je kao di-džej oduševio korisnike društvenih mreža, Željko se ovog puta pohvalio novim snimkom na Instagramu.

Da je Željko Mitrović pasionirani ljubitelj i poznavalac muzike, znaju već skoro svi, s obzirom na to da je tokom osamdesetih bio basista grupe "Oktobar 1864", da je osnovao sastav "Berklee Groove" i da čak i danas koristi svaki slobodan trenutak između sastanaka da zasvira gitaru ili klavijature.

Veoma često na svom Instagram profilu objavljuje snimke na kojima svira, a imali smo priliku da upoznamo i njegov alter ego, di-džej Žeksa, kada je odabranu muziku puštao sa terase TV Pink.

Osim toga što je di-džej Žeks oduševio korisnike društvenih mreža, ovog puta se pohvalio novim snimkom na Instagramu.

Naime, Željko je bio na koncertu rok grupe "Neverne bebe", a nije odoleo, a da ne zasvira na klavijaturama i upotpuni ceo doživljaj.

Malo sam gostovao sinoć na koncertu 'Nevernih Beba' i nije bilo loše! - napisao je Željko uz video.

Njegovi pratioci bili su oduševljeni - "Svestran čovek, svaka čast", "Rođen za sve", "Bravo" - samo su neki od komentara na Instagramu.

Željkove bravure na klavijaturama pozdravio je i Milan Đurđević, osnivač "Nevernih beba", koji je sve vreme igrao pored njega.

Posle ovog snimka, ostaje nam da vidimo na čijem će se sledećem koncertu Željko kao gost pojaviti kao gost, a ko zna, možda uskoro bude napravio i samostalni koncert za sve one koji vole da ga slušaju.

Autor: M. Đ.

#Bend

#Neverne bebe

#RTV Pink

#Televizija Pink

#koncert

#Željko Mitrović

'