AKTUELNO

Pratite uživo na TV Pink!

Kako je juče i najavljeno, na televiziji Pink u okviru emisije "Amidži šou" odigraće se do sada najveći izazov Velikog šefa koji je prodrmao sve zadrugare! Naime, zadrugari su juče dobili pismo od Velikog šefa u kom je pisalo da moraju da se prijave za izazov, ali ono što je zanimljivo jeste da nisu znali šta će morati tačno da rade.

Foto: e-stock Ivan Dobričić, Pink.rs

Zadrugarke će se ovog utorka takmičiti u jahanju na električnom biku, za šta će morati da pokažu ozbiljnu fizičku spremnost, ukoliko žele da odnesu pobedu.

Ljuba Pantović, Sanja Stanković, Aleksandra Subotić, Mina Vrbaški, Dorotea Jovanović, Maja Marinković i Marijana Zonjić su zadrugarke koje će večeras odmeriti snage, a koja će pobediti preostaje da vidimo.

Foto: Pink.rs/Milica Đ

S druge strane, muškarci će morati da pokažu svu snagu - oprobaće se udaranju kruške, nezaobilaznog rekvizita ne samo u treniranju boksa, već i u svakom luna parku.

Marko Marković, Branislav Radonić Brendon, Toma Panić, Bane Čolak, Savo Perović, Lazar Jeremić i Aleksa Savić su se prijavili za učešće u ovom izazovu, a ko je najjači, videćemo večeras.

Foto: Pink.rs/Milica Đ

Zato ostanite uživo uz televiziju Pink i nemojte propustiti najveći izazov Velikog šefa do sada!

Autor: N. Vujčić

#Amidži Šou

#Rijaliti Zadruga

'