AKTUELNO

Da li će do kraja "Zadruge" neki klip nadmašiti ovaj Borin?

Kao i svakog utorka, Veliki šef je i sinoć za učesnike najgledanijeg rijalitija "Zadruga" organizovao nezaboravnu žurku pored bazena, a stanari Bele kuće su celu noć uživali u muzici, hrani i piću.

Kako se finale "Zadruge" 6. jula bliži, zadrugari su se opustili, i zabavljali - neki malo više od ostalih. Bora Santana je popio koju više, a kada je došlo vreme za spavanje, otišao je u spavaću sobu i pokušao da se presvuče. Međutim, to je bio teži zadatak nego što je očekivao.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je pokušao da obuje papuče, Bora je izgubio ravnotežu, napravio nekoliko koraka, a onda pao pored kreveta Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, koje su se spremale za spavanje.

Prilikom pada, on je porušio sve Jovanine i Sanjine stvari, a onda se srušio na pod. Zadrugari su odmah skočili da mu pomognu i da ga podignu, uplašeni da se nije povredio. Bora je govorio kako je dobro, a onda je izgovorio rečenicu koja je nasmejala sve.

Neko me gurnuo - izjavio je Santana, nakon čega su svi zadrugari prasnuli u smeh jer pored njega u trenutku pada nije bilo nikoga.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj snimak je za samo 10 sati na Jutjubu dobio više od 280.000 pregleda i više od 600 komentara! Korisnici ove društvene platforme bili su oduševljeni, pa su se utrkivali ko će ostaviti duhovitiji komentar.

"Diskvalifikacija za tog sto ga je gurnuo!", "Najjači pad u istoriji čovečanstva, a onda 'neko me gurnuo'. Oplakah! Vraćao sam snimak 20 puta, pola ulice sam probudio", "Ovo je scena za film", "Ovome ću se smejati i u snu! Najjači klip do sada!", "Hahahhahaha ali ja ne mogu da prestanem da gledam ovaj klip" - samo su neki od komentara na Jutjubu.

Da li će do kraja "Zadruge" neki klip nadmašiti ovaj Borin?

Autor: M. Đ.

#Bora Santana

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Youtube

#Zadruga - RTV Pink

#rijaliti

'