AKTUELNO

Ne propustite spektakularnu završnicu i 12 fantastičnih takmičara u superfinalu "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Posle osam meseci borbe, različitih tematskih nastupa i finala, večeras vas u "Pinkovim zvezdicama - All Stars" očekuje superfinale i 12 fantastičnih zvezdica koje ste vi, svojim glasovima, odabrali.

Tokom trajanja ove jubilarne "All Stars" sezone, petočlani žiri - Milan Stanković, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Kristina Kija Kockar - nije imao nimalo lak zadatak, s obzirom na to da su se takmičile najbolje zvezdice iz prethodne četiri sezone.

Ipak, žiri je od ukupno 36 takmičara koji su učestvovali, izabrao 15 polufinalista, a tokom prethodne dve nedelje, vi ste, draga publiko, glasali i odabrali veličanstvenih 12 superfinalista koji su za korak bliže osvajanju titule najboljeg među najboljima.

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Linije za glasanje su i dalje otvorene, tako da imate priliku glasate za svog favorita, a večeras ćemo saznati ko je osvojio vaše srce i ko će pobediti u "Pinkovim zvezdicama - All Stars".

Za titulu najboljeg među najboljima večeras uživo od 22 časa boriće se Teodora-Tara Stojanović, Nika Purić, David Radosavljević, Irina Arsenijević, Isidora Mitić, Mateja Vukašinović, Žarko Pribaković, Darija Vračević, David Marković, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Antonia Gigovska.

Svako od ovih 12 takmičara ostavio je svoj pečat na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica - All Stars", briljirali su iz kruga u krug i pokazali neverovatan napredak. Ipak pobednik može biti samo jedan, a ko će od njih biti na tronu u ovoj jubilarnoj sezoni, odlučujete samo vi!

Ne propustite spektakularnu završnicu i 12 fantastičnih takmičara u superfinalu "Pinkovih zvezdica - All Stars" večeras uživo od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Superfinale

#Takmičari

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Žiri

'