AKTUELNO

Ne propustite finalnu emisiju večeras na televiziji Pink!

Otkako je počelo sa emitovanjem 2014. godine, muzičko takmičenje "Pinkove zvezde" postalo je brend TV Pink i jedna od najgledanijih emisija, a zbog velikog interesovanja, u četvrtoj sezoni objedinilo je sve talente. U sezoni pod nazivom "Pinkove zvezde - All Talents", tokom četiri meseca imali smo priliku da vidimo fantastične kandidate koji su pokazali najrazličitije talente, a večeras od 22 časa u velikom finalu počinje borba za pobedu!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Petočlani žiri - Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Srđan Žika Todorović, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović - nije imao nimalo lak zadatak: od nekoliko stotina kandidata koji su se pojavili u prvom krugu takmičenja, morali su da odaberu samo 12 finalista.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Petorka smatra da je napravila odličan izbor, a večeras u velikom finalu konačnu odluku donosite upravo vi, draga publiko! Samo jedan može pobediti i osvojiti 3.000.000 dinara, zato glasajte za vašeg favorita u nedelju od 22 časa!

U velikom finalu "Pinkovih zvezda - All Talents" romskim hip-hopom predstaviće se sastav "Roma Sijam Grubb", recitovanjem Sanja D. Mikić, a magiju i iluziju će na scenu doneti Emir Samardžić, kao i jedini mađioničarski duo Piksi i Zeka. Za pobedu i vrednu nagradu boriće se i bubnjar Uroš Mitrović, maestro na violini Joca Vasić, briljantna Jovana Jevtić koja je publiku i žiri oduševila glasom, ali i sviranjem violine i klavira, i Milan Balinović koji će ponovo zasvirati na gitari. U finalnoj emisiji videćete i plesne grupe "TNT Force Black Squad" i "Pop Art", plesom i akrobacijama predstaviće se niški sastav "Upside Down Crew", ali i solistkinja iz Nikšića Anđela Milović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo poslednja šansa da pridobiju naklonost publike, naši finalisti spremili su spektakularne nastupe, a konačna odluka je na vama.

Ko će biti pobednik i osvojiti vrednu nagradu od 3.000.000 dinara, saznaćemo u finalnoj emisiji "Pinkovih zvezda" večeras uživo od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Damir Handanović

#Dušica Jakovljević

#Finale

#Kija Kockar

#Pinkove zvezde

#Pinkove zvezde - All Talents

#Sloba Radanović

#najava

#Žika Todorović

'