AKTUELNO

Ona je postala prava pevačica.

Posle osam meseci ljute borbe, sjajnih nastupa i izvanrednih talenata koji su opčinili publiku širom regiona, došlo je vreme da se izabere najbolji. Superfinale pete, jubilarne sezone "Pinkovih zvezidca - All stars" otvorila je Nika Purić.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je u prvom krugu večerašnje emisije otpevala pesmu "Ti možeš sve", legendarni hit Zdravka Čolića, koji je obradila naša jedina evrovizijska pobednica Marija Šerifović.

Foto: TvPink Printscreen

Nika je na sceni imala podršku plesne grupe, pa su svi zajedno učinili da ovo veče počne čarobno, a iz publike su se sve vreme mogle čuti gromoglasne ovacije. Petočlani žiri, koji je svih proteklih osam meseci ocenjivao njihove nastupe, i večeras je imao komentar na ovo Nikino predstavljanje.

Nikad bolja, ali stvarno nikad nisi bolje pevala. Bez obzira što sam sve odlučila da hvalim večeras, neke ću malo više. Izabrala si pesmu koja ti savršeno pristaje, nikad nisi lepše pevala, nisi nikad ni lepše izgledala, koreografija ti je pomogla, ovo je jedan fantastičan nastup, za superfinale, ovo je tvoj najbolji nastup - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Najbolje si pevala do sad. Pokrenula si sjajnu energiju, ako se po jutru dan poznaje, ovaj tvoj nastup je najavio sjajno veče. Ti si definitivno uvek prolazila kao najmanja, ti i Darija ste naša najmlađa kategorija, ali sada si i pevački, sa harizmom sve donela kao da si dorasla, rame uz rame sa osamnaestogodišnjakinjama u ovom takmičenju - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je bilo zaista fantastično, ovo je pravo superfinale, Nika je bila nikad bolja. Ne zna se da li je bilo bolje pevanje, ti dramski momenti, komplet sve je bilo fantastično - rekao je Nemanja, muzički producent "Pinkovih zvezdica".

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao nastup ove zvezdice pogledajte u nastavku.

Nika Purić zasluženo se plasirala u drugi krug večerašnjeg superfinala "Pinkovih zvezdica - All stars". Ona je za svoje drugo predstavljanje ove noći odabrala pesmu "Ide mi", koju u originalu izvodi Danijela Martinović.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Nika je na sceni bila sama, ali to je bilo sasvim dovoljno da zasija punim sjajem. Nakon što je Nika završila sa svojim nastupom, stručni žiri ju je nagradio rečima hvale.

Nika, ti si opet pevala fantastično, svaki nastup je sve bolje pevanje. Sad već imamo jednu ozbiljnu pevačicu, meni je ovo sve bolje i bolje - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Nikin nastup u drugom krugu pogledajte u snimku koji sledi.

Ukoliko želite da podržite Niku Purić, njen redni broj za glasanje je 1, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Foto: E-stock, Pink.rs

Foto: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Nika Purić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'