AKTUELNO

Hteo da se ubijem, da se ne mučim - priznaje Ramadanovski.

Džej Ramadanovski priznao je da je imao toliko teške trenutke u životu, da je čak pomišljao i da sebi oduzme život. Kako je sam rekao, ipak je stavio prst na čelo, pa došao do zaključka da ga Bog neće primiti ako digne ruku sam na sebe.

Foto: Pink.rs

- Na aerodromu sam zakačio neku bakteriju, sačuvaj Bože. Nisu blesavi ovi što nose maske! Tada sam imao problem sa plućima. Zbog toga sam hteo da se ubijem, da se ne mučim. Ma hteo sam kroz pozor da skočim, ali sam se uplašio. Ne skoka, nego toga da onaj gore neće hteti da me primi jer samoubice ne prima. Ljudi u bolnici su me prepoznavali. Sećam se jedne žene koja je plakala kad me je videla. Rekla mi je: Joj, malo radosti u ovim mojim mukama! Sad mi je lakše kada sam videla Džeja. Dobro je da sam odustao od skoka jer su me doktori izlečili. To je bio moj najveći strah u životu - ispričao je Džej.

Pevač je rekao da je imao sreće da "padne" u ruke dobrog doktora, koji je isto tako bio oduševljen da baš on može da leči takvu pevačku legendu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo posle, sa srcem, nije bilo ništa! Doktori Babić i Đukanović su mi rekli da mogu da se operišem ovde, ali ako imam uslova da to bude u Austriji, bolje da idem tamo. Tako je i bilo. Sve pripreme su vodili dr Laufer, dr Gremal i dr Mateus, ali, ništa bez našeg doktora Dejana Markovića, koji je tamo bio na specijalizaciji. Zezali smo se da je srećan što mu je Džej zapao! Eto, zahvaljujući timu fantastičnih lekara, ja sam dobro. Idem redovno na kontrole u Beč, dobro se osećam i lekari su zadovoljni. Hvala Bogu, ne dam se još - ispričao je pevač.

Autor: Pink.rs

#Džej Ramadanovski

'