AKTUELNO

Oduševila se kad je stigla kući.

Popularni pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić postali su u ponedeljak ponosni roditelji dečaka, kome su dali ime Aleksej. Kako je Darko tada potvrdio za Pink.rs, Marina se porodila prirodnim putem, a kako se ona i beba osećaju dobro, došlo je vreme da srećna porodica krene kući.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Darko je jutros nasmejan stigao u porodilište "Narodni front", kako bi svoju verenicu i naslednika izveo iz porodilišta i poveo u svoj rodni Brestač.

Idemo kući, hvala Bogu, sin je na taju, liči, liči, kosicu ima na mamu. Ja sam presrećan pošto sam dobio sina, sina sam želeo ceo život i svaki otac želi da ima sina. I ćerkica je lepa vest, ali sin je nešto posebno, ja sam jako uzbuđen i ne znam šta da vam kažem. Lorena voli decu i jedva je čekala da dobije batu. Žurka će u sredu. Ja sam u menjanju pelena već iskusan, ali i Marina je, tako da to neće biti problem - rekao je Lazić.

Marina i Darko su se sa malenim Aleksejem odmah uputili u porodični dom u Brestaču, a ponosna mama pokazala je kako izgleda soba za bebu. Krevetac sa baldahinom je u centralnom delu sobe, dok je okolo mnoštvo balona u plavoj boji.

Pogledajte u nastavku i fotografiju koju je Marina objavila na Instagramu, kako su opremili sobu za svog naslednika.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Darku je ovo drugo dete. Iz braka sa pevačicom Anom Sević ima ćerku Lorenu.

Pink.rs.

#Darko Lazić

#Marina Gagić

'