AKTUELNO

Bivša zadrugarka je otvorila dušu za Pink.rs.

Protekle noći najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadrugu 2" napustila je Dorotea Jovanović. Ona je izbačena iz rijalitija jer je imala najmanju podršku publike i to samo nedelju dana pred veliko superfinale.

Samo nekoliko sati nakon što je Dorotea napustila impresivan grad, ona je govorila za naš portal, pa je sa nama podelila svoje prve utiske nakon izbacivanja. Jovanovićeva je otkrila i sa kojim zadrugarima će ostati u prijateljskim odnosima, koga vidi kao pobednika "Zadruge 2", ali i zašto smatra da većina ljubavnih parova ustvari glumi zaljubljenost.

Foto: Pink.rs

Kakvi su tvoji prvi utisci nakon izbacivanja?

Osećam se iscrpljeno, celu noć nisam spavala otkako sam došla kući i uključila svoj broj. Prvo sam imala problema sa otključavanjem telefona, pa sam premestila karticu u drugi telefon, rešila problem i tada su počeli pozivi. Nisam spavala celu noć, umorna sam, ali puna mi je duša zato što sam konačno izašla. Jedino mi je žao što je Aleksandra ostala tamo sama, mi smo bile najbliže, ali ćemo se za par dana videti i sve će to proći - rekla nam je na početku Dorotea.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je ipak žao što si ispala samo nekoliko dana pred veliko finale?

Nije mi žao... Ja sam tamo ušla iz potpuno drugačijih razloga od ostalih učesnika. Niti sam imala nameru da se borim za neku od nagrada, niti za jedno od prva tri mesta, iskreno da vam kažem, ja nisam znala ni u šta ulazim. Meni je jedino bitna bila promocija, ja sam sebe imala priliku da prikažem samo kada sam pravila ona čuda u radionici i kada sam sašila haljinu Sanji za svadbu, tada sam sašila i sebi haljinu i Bori odoru. U toj haljini sam i sinoć izašla, pokazala sam svoj vid kreativnosti i postala sam prepoznatljiva. Sada imam mogućnost da predstavim ljudima ono što želim mnogo lakše nego pre "Zadruge", jer deset meseci provedenih na jednoj od najpoznatijih televizija u regionu jeste veliko. Mada sam izgubila mnogo honorara zbog spavanja, zbog toga mi je najviše žao... Moje spavanje je bilo zaista benigno - istakla je bivša zadrugarka.

Foto: Pink.rs

Šta ti je "Zadruga" donela, a šta odnela?

Odnela mi je deset meseci života i vremena sa mojom majkom, mojim psom, mojom porodicom i prijateljima, deset meseci stopiranja mog biznisa koji sam tek počela tik pred ulazak u "Zadrugu". Ja sam se unutra osećala kao da sam plaćala karmičke dugove iz prethodnih života, to sam stalno pričala, da sam nešto debelo zgrešila u prošlim životima. Zaista je stresno kad znate da sutra možda nećete imati šta da jedete, jer će vam neko drugi to pojesti, onda naučite da sve pojedete odmah. Onda naučite da jedete i tuđu hranu, izveštite se i u skrivanju hrane i u krađi, jer tamo svi krademo, iako se svi prave da ne kradu, ne puštaju se svi snimci. Ja sam tamo vidno fizičko propala, ugojila sam se naglo i mnogo, onda sam naglo smršala i vratila sam se približno u prvobitno stanje. Dobila sam mnogo poslovnih ponuda, što se tiče modelinga, a i dizajniranja, to je veliki benefit. Zbog toga mi je drago, što mogu da nastavim da se bavim modelingom i što ću imati prilike da dizajniram neke unikate za ljude koji su prilično dobre mušterije. Neka vrata ti se zatvore da bi se neka druga otvorila, nisam se ja džabe tamo otimala za jabuke, sad ću jako lepe pare da napravim. Izgubila sam mnogo honorara, ali kad izračunam kako se nižu poslovne ponude, meni ti honorari neće biti ništa uskoro, iako je honorar bio jako dobar - rekla je Jovanovićeva kroz osmeh.

Foto: Pink.rs

Sa kim ćeš ostati u prijateljskim odnosima nakon "Zadruge"?

Sa Aleksandrom, Borom, Nadeždom, Aleksom i Savom. To je neka ekipica koja mi prija i smatram da su to ljudi koji meni odgovaraju. Ovim ostalima mogu da kažem "Ćao" na ulici. Ustvari, ja ću se zaista praviti da ih ne poznajem kad prođem pored njih. Praviću se da pojedine ne poznajem i to na superfinalu, na ulici, bilo gde da ih sretnem, praviću se gluvonema. Za većinu ću se praviti gluvonema i kao da imam Alchajmer. Zgadili su mi se pojedini, pali su u mojim očima, pokazali su koliko su spremni da prodaju prijatelje zarad rijalitija. Mislim konkretno na nekog ko se pravi da ti je najveći prijatelj i da će te voditi kroz rijaliti, a onda te na kraju zarad drugačijeg mišljenja i stava napada, šutira hranu pred tobom, to je Lepi Mića. Razočarao me je kao čovek. Nisam želela da ulazim sa njim u dalji konfilkt, jer bi to bilo jako ružno, on ima godina koliko ima. Ne može da vas razočara neko od koga niste ništa očekivali, ali ja sam mislila da će on meni tamo biti svetla tačka. Međutim, kad sam pogledala neke snimke, kad sam pročitala neke stvari, meni se potpuno promenilo mišljenje o Mići, ne želim da ga komentarišem u negativnom kontekstu, ali razočarao me je i mnogo mi je krivo što se tako ponaša prema meni. Videla sam i čula kako je to ružno kad vas neko ogovara iza leđa, a predstavlja vam se kao prijatelj. On je moje razočarenje i krivo mi je što je morao tako da se ponaša - navela je Dorotea.

Da li si se čula sa nekim od bivših zadrugara?

Javio mi se Milan Petković. On je jako dobar dečko, čuli smo se odmah kad sam izašla preko Instagrama - otkrila je ona.

Foto: Pink.rs

Koga vidiš kao pobednika "Zadruge 2"?

Zaista mislim da je Aleksandra zaslužila da pobedi. Ja znam šta je ona proživljavala tamo otkakao se vratila, jer sam bila najbliža sa njom. Mislim da je ona jedna devojka koja je jako, jako dobra i mnogo je pretrpela i zaslužila je tu pobedu. Pokazala je kako se izdići iz situacije, raditi na sebi da se vratiš i budeš lepši i bolji. Ona je bila i lepa i zgodna, ali je izgubila sve to zarad nekoga i nečega, ali sada je sve to vratila i pored tog stresa koji doživljava, ja znam najbolje... Ne može čovek preko ekrana da oseti šta neko oseća bolje nego neki čovek koji sedi tu pored. Zato smatram da bi ona trebalo da bude u top tri, po mom mišljenju bi trebalo i da pobedi. Što se tiče ostalih, tu su Savo i Aleksa, oni su fini momci koji su zaista za primer. Potrudili su se da ostanu svoji koliko god je to bilo moguće, a znam da je bilo teško. Cenim to kako su ostali istrajni u svemu tome - navela je bivša zadrugarka.

Kakvo je tvoje mišljenje o ljubavnim parovima u Beloj kući, da li te veze mogu da opstanu i posle rijalitija?

Samo ću reći da je sve, 99% rijaliti i da je fejk, ili je lažno sa obe, ili sa jedne strane. Dalje ih komentarisati neću, a dosta je parova prošlo kroz "Zadrugu" - rekla je Dorotea Jovanović.

R. L.

#Dorotea Jovanović

#Zadruga 2

'