AKTUELNO

Njegove reči osudili su mnogi zadrugari, ali i mnogobrojni gledaoci rijaltiija "Zadruga", koji su ostali u šoku zbog svega što je Dragojević izgovorio svojoj doskorašnjoj verenici.

Iako su mnogi gledaoci druge sezone "Zadruge" mislili da ih od Davida Dragojevića posle javne prevare i izdaje bivše verenice Aleksandre Subotić ništa više ne može iznenaditi, prevarili su se - danas je svojim izjavama na račun nekadašnje ljubavi nadmašio samog sebe i ponovo zgrozio i zaprepastio cimere u Beloj kući, ali i veliki broj gledalaca kraj malih ekrana.

Foto: TvPink Printscreen

Iako ga ovaj put nije isprovocirala Aleksandra, to ga nije sprečilo da još jednom u nizu, bez ikakvog razloga, osuje drvlje i kamenje po njoj i uloži sve napore da je ponizi kao ženu, majku i bivšu partnerku. Davida je danas, naime, iz takta izvelo pitanje koje mu je u specijalnoj emisiji postavio bivši zadrugar Petar Tojagić, kojem nije bilo jasno da li je Dragojević ozbiljan u nameri da želi da se na večnu ljubav zavetuje devojci koju su poslednjih meseci mnogi javno optužili za bavljenje prostitucijom. Podsetimo, David je upravo po Petru Aleksandri poručio da je voli i da ga čeka u januaru, kada je izbačena iz "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

- Da li je moguće da ti stvarno želiš da oženiš tu devojku? - šokiran je bio Petar, budući da zna da je Koraćeva glavna akterka mnogobrojnih afera - samo jedna od mnogobrojnih je i ona u vezi sa kontroverznim biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom, sa kojim je bila izuzetno bliska, o čemu svedoči i fotografija na kojoj joj tokom ručka strastveno dodiruje grudi.

Foto: Privatna arhiva

Nakon Davidovog odgovora, Aleksandra je bila šokirana jer se, kako kaže, ispostavilo da se njena veze sa Davidom, za kojeg je čak bila i verena, ne računa, dok se veza sa Anom nasuprot tome - računa. Njeno iznošenje činjenica je ponovo zasmetalo Dragojeviću, koji je na najprizemniji način pokušao da omalovaži svoju bivšu verenicu, kojoj se dve godine kleo na večnu ljubav.

Ja sa tobom nisam ni bio u vezi, nije mogao ni da mi se digne na tebe. Izgledala si kao bova što je bila juče na jezeru. Ćao, bovo! - bez blama i dlake na jeziku rekao je David, što je zaprepastilo ostale učesnike rijalitija, ali i mnogobrojne gledaoce "Zadruge".

Njegovom, kako se komentariše na društvenim mrežama, primitivnom i degutantnom napadu na Aleksandru pridružila se i Ana, koja je takođe Aleksandru, kojoj je preotela verenika, izvređala na najstrašniji mogući način, što je ponovo naišlo na negodovanje zadrugara.

Mnogi nisu mogli, a da se ne zapitaju kako je moguće da David, koji je verio Aleksandru, kleo joj se na večnu ljubav i prihvatio njenu ćerkicu Magdalenu, sada može da tvrdi da nisu ni bili u vezi, te da mu nikada nije ni bila poželjna, uprkos tome što je mesecima tvrdio suprotno i obasipao je komplimentima.

Dragojević je, stiče se utisak, zaboravio mnoge stvari koje je činio, dok za mnoge bez imalo blama laže i tvrdi da se nikada nisu ni desile. Međutim, na njegovu žalost, njegova bivša verenica Aleksandra sve ono što joj je pričinjavao u proteklom periodu i te kako pamti, kao i gledaoci "Zadruge", koji već deset meseci neprekidno prate ovu životnu priču i koje Dragojević, iako to ponekad pokušava, nikako ne može da prevari.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'