AKTUELNO

Očekuje nas 12 spektakularnih nastupa.

Večeras od 22h na programu ubedljivo najgledanije televizije u ovom delu Evrope - TV Pink, očekuje nas finalna emisija šou programa "Pinkove zvezde - All Talents". U ovoj sezoni osim pevačkih sposobnosti, takmičari su predstavili i druge talente zahvaljujući čemu su dobili ogromnu naklonost publike.

Foto: Pink

PROČITAJTE: KO ĆE OSVOJITI 3.000.000 DINARA? Večeras VI BIRATE pobednika 'Pinkovih zvezda - All Talents'!

Žiri koji čine Damir Handanović, Dušica Jakovljević, Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović i Žika Todorović odabrali su 12 najboljih takmičara, a ove noći svoj sud daće gledaoci putem SMS glasova.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: SAMO JEDAN MOŽE BITI 'PINKOVA ZVEZDA': Dušica i Sloba žale što njega neće gledati u borbi za 3.000.000 dinara! (VIDEO)

Ove spektaklurane noći za naklonost publike bore se Sanja D. Mikić, koja će recitovati, svoje plesačke sposobnosti pokazaće i romski hip-hop sastav "Roma Sijam Grubb", dok će magiju na scenu doneti Piksi i Zeka, ali i Emir Samardžić. U finale "Pinkovih zvezda - All Talents" plasirao se i bubnjar Uroš Mitrović, violinista Joca Vasić, gitarista Milan Balinović, ali i Jovana Jevtić koja svira violinu i klavir.

Foto: Dušan Petrović

I večeras ćemo imati priliku da pogledamo plesne nastupe grupa "TNT Force Black Squad" i "Pop Art", svoje akrobacije predstaviće sastav "Upside Down Crew", kao i solistiknja Anđela Milović.

Vi birate pobednika "Pinkovih zvezda - All Talents", zato glasajte za vaše favorite, a ko će osvojiti prvo mesto i vrednu nagradu od 3.000.000 dinara saznaćemo večeras nakon 22 sata na programu TV Pink.

Autor: S. Kuvekalović

#Pinkove zvezde - All Talents

'