AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Na programu TV Pink upravo je počelo finale šou programa "Pinkove zvezde - All Talents", a ko će biti pobednik i ko večeras kući odlazi bogatiji za 3.000.000 dinara, odlučujete upravo vi svojim SMS glasovima.

PROČITAJTE: KO ĆE OSVOJITI 3.000.000 DINARA? Večeras VI BIRATE pobednika 'Pinkovih zvezda - All Talents'!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pred nama je veoma magično i spektakularno veče, s obzirom na to da je žiri odabrao 12 najboljih takmičara koji su u proteklih nekoliko meseci pokazali svoje talente, a koji će zablistati u finalnoj noći.

Romski hip-hop sastav "Roma Sijam Grubb" nas očekuje večeras sa svojim nastupom, zatim Sanja D. Mikić pokazaće svoje recitatorsko umeće, magiju na scenu doneće Emir Samardžić, kao i Piksi i Zeka.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Bubnjar Uroš Mitrović takođe se plasirao u finale, a za glavnu nagradu bori se i maestro na violini Joca Vasić, Jovana Jevtić oduševila je sve svojim glasom i sviranjem violine i klavira, a gitaru će ove noći u ruke uzeti Milan Balinović. Očekuju nas i nastupi plesnih grupa "TNT Force Black Squad", "Pop Art" i "Upside Down Crew", dok će svoje umeće predstaviti i solistkinja Anđela Milović.

Pratite "Pinkove zvezde - All Talents" na programu TV Pink i portalu Pink.rs i odlučite ko će biti pobednik ove sezone kom će pripasti nagrada od neverovatnih 3.000.000 dinara.

Pink.rs

#Pinkove zvezde - All Talents

'